Site icon Dijital Tekerlek

Elektrikli Porsche Taycan Turbo S ⚡️

Elektrikli Porsche Taycan Turbo S ⚡️ 3

Büyük merak uyandıran Porsche Taycan’ın en etkili modeli Turbo S otomobil tutkunlarına kısa süre önce takdim edildi. Büyüleyici lansman videosu ile tanıtılan Porsche Taycan Turbo S 762 beygir gücüyle tüm övgülerin kaynağı oldu.

Ay başında tanıtılan Taycan, Porsche markasının bilindiği üzere ilk elektrikli otomobiliydi. Her zaman zirvede olan Alman otomotiv lideri şimdi de üst düzey bir tasarımla yani Porsche Taycan Turbo S ile gücüne güç katmaya devam ediyor.

Porsche Taycan Turbo S’in merak edilenlerinin başında beygir gücü geliyordu. Alman devi Turbo S’in 762 beygir gücünde olduğunu etkileyici tanıtım videosu ile açıkladı. Belirtilen beygir gücü sayesinde 2.8 saniye gibi kısacık bir sürede 0 km/s ‘den 100 km/s hıza ulaşabilmesiyle Porsche’nin elektrikli araç dizisinin zirvesinde yerini aldı.

Porsche Taycan

En Pahalı Model💵

Serinin en fiyatlı modeli olan Porsche Taycan Turbo S, 1.050 Nm tork gücüyle 187.610 dolarlık satış rakamıyla karşımıza çıkıyor. Taycan Turbo ise 153.310 dolar fiyat etiketli. 3.2 saniyede 0 km/s ‘den 100 km/s hıza ulaşabilecek 680 beygir gücü kapasitesine sahip.

Dijital Tekerlek | Twitter

Görsel Kaynak

Exit mobile version