Site icon Dijital Tekerlek

Elektrikli Ford Puma için 2024 yılı işaret ediliyor

Elektrikli Ford Puma, dört yeni elektrikli kamyonetinde bulunduğu elektrifikasyon planına dahil olacak. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Global-B platformu üzerine inşa edilmesi beklenen modelin, elektrikli Transit Courier ve Tourneo Courier modelleri ile bazı ortak bileşenlere sahip olması bekleniyor. Bununla birlikte modele ilişkin paylaşılan tanıtım resmi ile beraber dikkatler Puma modeline çevriliyor.

Elektrikli Ford Puma tasarımı

Elektrikli modele ilişkin paylaşılan görsele ek olarak Autoexpress tarafından paylaşılan render görseline baktığımızda; en büyük farkın ön ızgarada olduğunu söylemek mümkün. Bununla birlikte modelin kapalı olan ön ızgarasına ek olarak sahip olduğu sadeliği ile elektrikli olduğunu tahmin etmek mümkün. Modelin yeni LED ışık tasarımı ve ön tamponu ile beraber özgün detaylara da sahip olduğunu belirtmek gerekiyor. Ayrıca modelin tasarım tarafında geliştirme süreci ile beraber bambaşka bir tasarıma kavuşma ihtimali de mevcut.

Son olarak elektrikli Ford Puma, Kia Soul EV ve Peugeot e-2008 modelleriyle aynı segment içerisinde yer alacak. Bununla birlikte Global-B platformuna sahip olacak olan modelin boyut itibariyle küçülmesi mümkün görünmüyor.

Exit mobile version