Site icon Dijital Tekerlek

Citroen Ami yeni tasarım seçeneklerine kavuşuyor

Citroen tarafının oldukça yeni elektrikli modeli Citroen Ami yeni tasarım seçenekleri ile kullanıcılarını bekliyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Citroen ilk çıktığı günden beri dikkatleri çeken küçük elektrikli aracı Ami için yeni tasarımlar geliştirmeye devam ediyor. Bununla birlikte marka yeni tasarımları ile kullanıcılara, araçlarını özelleştirme imkanı sunabiliyor. Avrupa pazarı için onaylanan tasarım seçenekleri ile modelin; kapıları ve tamponları benzersiz çıkartmalar ile buluşabiliyor. Şimdilik altı hazır tasarıma sahip olan model, tüm detayları ile oldukça güzel bir görünüme kavuşabiliyor.

Citroen Ami tasarımı

Görünümlerden en göze çarpanı, hayvan motiflerinden oluşan tasarımlar olarak görülüyor. Çünkü bu görünümler ile model bilgisayar ortamında boyanmış gibi bir izlenime kavuşuyor. Ayrıca “Jung” isimli teması ile modelin, ön tamponuna sarı bir yarış numarası da ekleyebiliyor. Bununla birlikte modelin kapılarında tüvik ve bayrak çıkartmaları ile ön tarafta bir GB baskısı bulunan İngiliz GlobeTrotter teması da mevcut.

Fransa içerisinde model direkt olarak kullanıcıların istediği görseller ile kişiselleştirilebiliyor. Bununla birlikte kullanıcılar, istemeleri halinde araçlarına kendi fotoğraflarını bile katma şansına sahipler. Özel tasarım ayrı bir paket içerisinde kullanıcılara gönderilirken; yanında bulunan kullanım kılavuzu ile temanın kurulumu kullanıcılar tarafından da gerçekleştirilebiliyor.

Son olarak ülkemize de geçtiğimiz günlerde giriş yapan modelin, bu temalara Türkiye pazarında ne zaman buluşacağı henüz belli değil.

“2021 Audi R8 V10 Performance RWD 562 beygir gücünde!”

Exit mobile version