Site icon Dijital Tekerlek

ELEC-TRIP ile Elektrikli Yolculuk

electrip-dijitaltekerlek

Electrip

“Abi biz araba kiralayacaktık… Ne kadar fiyatları? Evet, evet tatile gideceğiz.. Tamam abi fotosunu çekelim, aracı getirdikten sonra sorun yaşamayalım” gibi diyaloglar artık tarih olacak. Neden mi? Çünkü artık ‘İsBike’ gibi bisiklet kiralarmış gibi araç kiralamak, ‘Electrip’ ile mümkün oluyor. 

Son zamanlarda Tesla adı altında duymuş olduğumuz elektrikli arabaları kullanma deneyimini kim yaşamak istemez? Bu feryatlara kulak getiren Zorlu Energy Solutions yetkilileri, elektrikli şarj istasyonlarıyla tasarruflu, sıfır emisyonlu ve sessiz elektrikli araçları bizlerin hizmetine sunuyor.

“Nasıl kiralayabiliriz, Electrip’lemek istiyorum” dediğinizi duyar  gibiyim. Dilerseniz 1 saatlik, dilerseniz daha uzun sürelerle aracınızı kiralayabilirsiniz. Bunun için internet üzerinden veya AppStore, Google  Play’den Electrip uygulamasını indirerek, kullanım saatinizi ve size en uygun tarihi seçerek rezervasyon yaptırabilir, ardından hiçbir kimseyle muhatap olmadan aracınızı istasyonlardan alabilirsiniz. Yapmanız gereken rezervasyon süresi için kira ödemek, artık dilediğiniz gibi Electrip’leyebilirsiniz.

Elektrikli araç deneyimin, sürücü koltuğundayken, sessiz bir şekilde hareket eden ve asla yakıt derdi olmadan bu deneyimin yaşanmasına imkan sağlayan bu araçlar enerjisini belirli yerlere kurulan ZES şarj istasyonlarından alıyor. Yani telefon şarj edermiş gibi araba şarj edeceksiniz.

Dijital Tekerlek | Instagram

Şimdilik BMW i3 ve Renault Zoe isimli iki araçla elektrikli araç sürme deneyimini yaşatan Zorlu Energy Solutions yetkilileri, ilerleyen zamanlarda araç çeşitliliğini arttırmayı planlıyor.

Doğa ve cep dostu bu araçlarla ve bunu destekleyen firmalarla daha fazla karşılaşmak dileğiyle…

Kaynak

Exit mobile version