Site icon Dijital Tekerlek

Dört Tekerlek Çağırma Platformu: Zuppin

Anlık veya ileri tarihli olarak araç çağırabileceğiniz Zuppin platformu, kullanıcılarına vip araç, minibüs, midibüs ve otobüs gibi seçenekler sunarak rakiplerinin önüne geçiyor. 

Zuppin

İlk olarak 2015 yılında Otobüsbankası ismi ile ortaya çıkan fikir, 2018 yılı itibarıyle İTÜ Çekirdek bünyesinde gelişerek Zuppin markası haline geldi. 

Zuppin

1-9 kişilik zuppVIP, 1-19 kişilik zuppMINI, 1-31 kişilik zuppMIDI ve 46 kişilik kapasiteye sahip olan zuppBUS olmak üzere 4 farklı araç seçeneği sunan Zuppin, söz konusu araçları hemen çağırabilirsiniz veya gelecek zamanlı planlama yapabilirsiniz.

Zuppin

Bugüne Kadar 40.000+ Teklif Verdi

Türkiye’de insanların ulaşım alışkanlıklarına bir yenisini ekleyen bir model ile yola çıktık. Harekete geçip keşfetmek isteyen herkesin bir tık yakınında olarak bizi deneyimleyen kullanıcılarımıza eşsiz bir hizmet sunmaya çalıştık.

Çıktığımız bu yolda eşsiz bir iş modeli ile 40.000. teklifimizi bugün verdik. Tam 40.000 teklif kendi tarzına ve bütçesine en uygun araçla seyahat etmek isteyen kullanıcılarımıza saniyeler içerisinde verildi. Canla başla çalışan bir ekip için bu paha biçilemez. İşte start-up dünyasında mutluluğu “ölçmek…”

Harekete geçmek ve keşfetmek isteyen herkesin yanında olmaya devam! 🇹🇷☺️

-Batuhan Tosunoğlu | Zuppin-

Dijital Tekerlek | Twitter
Exit mobile version