Site icon Dijital Tekerlek

Daha Ucuz Porsche Taycan Geliyor

Porsche Taycan

Daha fazla Tesla müşterisinin peşinden gitme zamanı

İlk tanıtılan Porsche Taycan modelleri oldukça pahalı bir fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Buna rağmen satışları pek de kötü gitmeyen Porsche, kısa bir süre sonra daha ucuz Taycan 4S’i satışa sundu. Fakat görünen o ki rakiplerine kıyasla Taycan 4S halen çok pahalı. Porsche, daha çok Tesla müşterisini kendine çekmek için Ar-Ge çalışmalarına hız veriyor.

Ucuz Porsche Taycan ilk çinde satışa çıkacak

Porsche ArGe müdürü Dr. Michael Steiner yaptığı açıklamada “4 tekerlekten çekişe ihtiyaç duymayan pazarlar için arkadan itişli daha küçük batrayaya sahip ucuz Porsche Taycan” üreteceklerini açıkladı. Buradaki haberimizde de belirttiğimiz gibi Porsche, Çin’deki satış bayilerini kısa zamanda tekrar aktif hale getirmeyi planlıyor. Yeni Porsche Taycan 4S’in de en büyük pazarının Çin olacağı belirtiliyor.

Çin’in tek başına dünyadaki diğer pazarlarla yarıştığını göz önüne alırsak, tüm otomobil üreticilerinin Çin’i düşünmesi gayet normal. Porsche’nin de Taycan modelini Çin’de daha çok kişiye ulaştırabilmesi için yaptığı bu hamle gayet yerinde diyebiliriz. Bunun dışında ucuz Porsche Taycan’ın diğer pazarlara gelmesi için bir açıklama yapılmadı. Fakat Porsche’nin, Tesla Model Model S müşterilerini kendine çekmesi için Amerika ve Avrupa pazarı için bir çalışma yapması gerekiyor.

Elektrikli Porsche Taycan Turbo S 

Exit mobile version