Site icon Dijital Tekerlek

Dacia Spring EV, fiyatı ve menzili ile dikkatleri toplamakta

Dacia Spring EV, fiyatı ve menzili ile dikkatleri toplamakta 45

Dacia Spring EV modeli fiyatı ve sahip olduğu menzili ile birlikte dikkatleri toplamakta. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Dacia tarafı Avrupa pazarına uygun fiyatı ve makul menzili ile oldukça güzel hitap etmekte. Bununla birlikte model EV pazarında fiyatı ile birlikte gerçekten iddialı olmayı hedeflemekte.

Dacia Spring teknik özellikleri

Marka modeli şehir içinde kullanırsanız, iddia edilen menzil 305 kilometre civarında olacağını söylemekte. Ayrıca marka modelin üç versiyon ile geleceğini belirtmekte; Standart versiyon, filo alıcılarına yönelik, Business versiyon ve arka koltuk olmadan teslim alınabilecek Spring Cargo.

Modelin taşıma kapasitesi ise maksimum olarak 1.100 litre gibi bir veriye sahip. Ayrıca maksimum yük kapasitesi 325 kilogram olarak belirtilmekte. Ayrıca bahsettiğimiz Spring Cargo versiyonunun modelin en ucuz versiyonu olması planlanmakta.

Spring modelinin Fransa’da bulunan en pahalı versiyonunda; 7″ bilgi-eğlence ekranı, arka görüş kamerası ve arka park sensörlerinin yanı sıra stil paketi, Comfort Plus olarak nitelendirilmekte. Ayrıca bu paket içerisinde 600 Euro fark ile 30 kW’a kadar hızlı şarj özelliği de mevcut.

Modelin Mart 2021 yılından itibaren ön siparişleri açması beklenmekte. Bununla birlikte modellerin sonbahar gibi teslim edilmesi beklenmekte.

Dacia Spring modelinin peki fiyatı nasıl olacak ?

Dacia Spring modelinin 16.990 Euro başlangıç fiyatı mevcut. Fakat bazı indirimler ile bu fiyat 12.403 Euro civarına inebilmekte. Ayrıca yukarda bahsettiğimiz Comfort Plus donanımına sahip varyant ise 18.490 Euro gibi bir fiyat etiketine sahip. Ayrıca belirtmek gerekir ki modelin fiyatı konusunda bazı devlet teşvikleri ile büyük indirimler gelebilir.

2021 Dacia Sandero fiyat listesi ve teknik özellikleri

Exit mobile version