Site icon Dijital Tekerlek

Cybertruck Kameralara Hareket Halindeyken Yakalandı

Cybertruck Kameralara Hareket Halindeyken Yakalandı 2
Cybertruck Kameralara Hareket Halindeyken Yakalandı 1
Temsili

Son günlerde Tesla’nın ürettiği Cybertruck isimli aracı birçok yerde ve alanda karşımıza çıkmaya devam ediyor. İnsanların genel yaşamı arasında sürekli söz konusu olan bu araç geçtiğimiz günlerde yolda hareket halindeyken görüntülenerek sosyal medyada paylaşıldı. Bu sayede gerçek hayatta yani güneş altında ve yollarda cybertruck’ın nasıl göründüğünü de öğrenmiş olduk. Aracın üretildiği ve Tesla’nın merkezlerinden bir tanesine yakın bir yerde kameraya yakalanan cybertruck test edilmesi amacıyla yollara çıkarıldığı düşünülüyor. Instagram’da Chicago_Roy kullanıcı adına sahip birisi tarafından çekilip paylaşılan videoda da görüldüğü üzere pick up modelindeki aracı Model X modelinde aracın takip ettiği görülmektedir.

Bu görüntülerden sonra şunu anlayabiliyoruz ki Tesla, cybertruck’ı sadece bir konsept olarak değil çeşitli testlerle daha fazla ve hızlı bir şekilde geliştirmeye devam etmektedir.

Tesla’nın tasarlayıp ürettiği bu yeni elektrikli araç kullanıcılara 39,900 dolardan satışa çıkarıldı. 800 km lik bir maksimum mesafede gidebilen bu aracın teslimatları 2021 yılında başlatılması bekleniyor.

Eğer siz de bir cybertruck sahibi olmak istiyorsanız 100 dolar gibi bir depozito fiyatı ile sipariş verebilirsiniz.

Exit mobile version