Site icon Dijital Tekerlek

Cupra Leon 242 beygirlik benzinli motora kavuşuyor

Cupra Leon 242 beygirlik benzinli motora kavuşuyor 16

Cupra Leon yeni motor seçeneği ile birlikte başlangıç fiyatını düşürüyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Cupra Leon teknik özellikleri

Cupra Leon 2.0 litrelik benzinli motora kavuşuyor. Bununla birlikte model 242 beygir güç, 370 Nm tork üretebiliyor. Ayrıca yeni motor ile birlikte modelin 0-100 km/s hızlanma süresi 6.4 saniye seviyesinde.

Yeni motor ile birlikte model yedi ileri otomatik şanzımana sahip. Bununla birlikte model aynı şasiyi ve motoru kullanan; Volkswagen Grubundaki diğer modellerden şanzıman tarafında ayrılmakta.

Alıcılar yeni motor seçeneğinin eklenmesi ile birlikte modele iki farklı versiyon ile sahip olma şansına sahipler. Bu versiyonların ismi VZ1 ve VZ2 şeklinde. Bununla birlikte en ucuz model standart olarak; 18″ boyutunda alaşımlı jantlar, agresif gövde kiti, çift çıkışlı bir egzoz, siyah fren kaliperleri ve bakır renkli trim detaylarına sahip.

İç tarafta bizleri düz tabanlı deri direksiyon simidi, üç bölgeli klima kontrol ünitesi, aydınlatmalı eşik plakaları ve özelleştirilebilen ortam aydınlatması sistemi bekliyor. Bununla birlikte modelde 12.3″ boyutunda bir dijital gösterge mevcut. Ayrıca bilgi-eğlence sisteminin ekran boyutu 10″.

Son olarak 2.0 litrelik yeni benzinli motorlu versiyonun fiyatı 32.695 Sterlin seviyesinden başlamakta. Bununla birlikte bu versiyonun bir üstünde bizleri; 1.4 litrelik benzinli motor ile birlikte kullanılan hibrit sistemine sahip e-Hybrid PHEV modeli bekliyor. Bu modelin fiyatı ise 35.000 Sterlin seviyesinden başlıyor.

“Ferrari 812 Competizione resmi olarak duyuruldu” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version