Site icon Dijital Tekerlek

Citroen C3 Aircross aldığı makyaj ile dikkatleri üzerine çekti

Citroen C3 Aircross

Makyajlanan Citroen C3 Aircross modeli oldukça dikkat çekiyor. Makyajlanan modelin detaylarına gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Yeniden tasarlanan ön kısım, gelişen bilgi-eğlence sistemi, daha fazla saklama alanı ile birlikte model dikkatleri toplamayı başardı. Bununla birlikte rakiplerinin bu tarz gelişmelere gelecekte nasıl cevap vereceğini de merak etmekteyiz.

Herkesin önceden bu modellerde sevdiği özelleştirme seçeneği halen devam etmekte. Bu sayede model kullanıcılarına 70 farklı kombinasyon sunulabiliyor; yedi gövde rengi seçeneği, dört farklı “renk paketi” ve üç ek tavan rengi. Jant tarafında da 16″ ve 17″ boyutlarında yeni jant tasarımları mevcut.

Elbette modelin iç tarafında da değişimler gerçekleşmiş. Örneğin; geniş orta konsol, farklı iç renk ve değişen malzemeler ile gerçekten oldukça güzel bir görünüm yakalanmış.

C3 Aircross modeli firmanın Advanced Comfort koltuklarına sahip en yeni modeli. İlk olarak C5 Aircross modelinde gördüğümüz koltukların oldukça rahat olduğu bilinmekte. Ayrıca ön koltuklar arasında yer alan kısım eskisine nazaran daha geniş.

Yüksek özellikli sürümlerde standart olarak Android Auto ve Apple CarPlay sunulması planlanmakta. Bununla birlikte model 9 ” dokunmatik ekranlı bir bilgi-eğlence sistemine sahip. Ayrıca modelde kablosuz şarj desteği de mevcut.

Yeni Citroen C3 Aircross teknik özellikleri

Modelde kullanılan motor tarafında herhangi bir değişiklik söz konusu değil. PureTech üç silindirli benzinli motorun 108 ve 128 beygirlik varyantları bulunacak. Ayrıca dizel olarak dört silindirli, 108 beygirlik bir motor seçeneği de geleceği düşünülmekte. Şanzıman tarafında da hem otomatik, hem manuel şanzıman ile gelmesi beklenmekte.

Sonuç olarak modelin aldığı makyaj ile beraber tekrardan hatırlamamız sağlandı. Fakat bu makyajlı modelin fiyatı henüz belirlenmedi. Modelin haziran ayından sonra satışa sunulması beklenmekte.

“BMW i2 sedan elektrikli otomobil üzerinde çalışıyor” başlıklı haberimize ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version