Site icon Dijital Tekerlek

Çin işi Lamborghini

Çin işi Lamborghini 5

Replica Lamborghini

Lamborghini’nin SUV araba çıkaracağı ilk duyulduğunda kimileri tarafından eleştirilmiş, kimileri tarafındansa memnuniyetle karşılanmıştı. Ancak Çinliler, Lamborghini Urus’un birebir replikasını yaptı. Hatta asıl Urus’ta pek beğenilmeyen çamurluklarını replika modelde yeniden tasarlayıp, daha iyi bir tasarıma bile kavuşturdular. İşte karşınızda Çin işi Lamborghini Urus modeli.

Dijital Tekerlek | Twitter

Orjinal Urus kaputunun altında, 4,0 litrelik çift turbolu benzinli bir motor karşımıza çıkıyor. 650 HP ve 850 Nm tork üreten motoru Urus’u 0’dan 100 km/s hıza 3,6 saniyede çıkarıyor

Çinlilerin herhangi bir teknolojik ürünün birebir replikasını çokça defa piyasaya sürdüğünü biliyoruz. Hatta bu konudan çokça araba modeli de nasibini aldı. Lamborghini Urus dışında önceden farklı markaların modellerinin de kopyalarını üretmişti.

Replica Urus

Model adı henüz belirlenmemiş olan replika Urus, 150 hp güç üreten 1.5 lt turbo motora sahip. Lamborghini Urus’un motoru ise 650 hp güç üretiyor. Motorlar arasındaki bu büyük farklılık fiyat farkına da yansıyor. Replika Urus’un değeri 70 bin TL iken, Lamborghini Urus’un fiyatı ise 2.2 Milyon TL’yi bulunuyor.

Replica Urus

Çinliler, orijinal Urus’ta pek sevilmeyen çamurlukları, replika Urus’ta değiştirerek daha güzel bir görünüme kavuşturmuş. Bu detaylar dışında replikanın geri kalan neredeyse tüm tasarımı orijinal Urus ile aynı.

Replica Range Rover
Exit mobile version