Site icon Dijital Tekerlek

Challenger Combo yeni karavanı hayranlık uyandırdı!

Challenger Combo yeni karavanı hayranlık uyandırdı! 5

Hepimiz bir gün kocaman bir karavan alıp Ege’ye kaçmak istemişizdir. Hala istiyorsanız okumaya devam edin!

Challanger Combo efsane olacak gibi

Karavanlar dünyasında araç ne kadar büyükse o kadar iyidir. Bu, daha fazla yaşam alanı istiyorsanız, bu tür bir araca sahip olmanın özü budur. Ancak, bu devasa araçları sürmek bir o kadar da zahmetli. Büyük oldukları için manevra kabiliyetleri azdır ve bu da yeni başlayan sürücülerin cesaretini bir tık kırabilir.

Karavanseverlere bir haberimiz var! Hem kabiliyet yeteneği yüksek hem de içerisinde lüks bir yaşam alanı sunan birileri var; Challenger Combo X150!

Teknik olarak Challenger Combo

Combo X150, iki kişilik VW Caddy California kadar küçük değil ve 599 santimetre uzunluğuyla karavan kategorisine tam olarak uyuyor. Temelde Fiat Ducato’ya dayanıyor ve Ford Transit tabanlı Winnebago Ekko’ya tam olarak rakip oluyor. Kısmen kompakt boyutlarına rağmen, Combo X150, kendi boyutundaki tipik karavanlardan daha geniş bir kat planına sahip. Yolda akıllı salon, emniyet kemerleri hazır halde beş kişiye kadar rahat ve güvenli bir şekilde taşıyabilen yolcu koltuklarına dönüşüyor. Aracın en bomba kısmı ise geceleri, Combo’nun kare şeklindeki çatı çizgisine ustaca yerleştirilmiş dört kişiye kadar barındırabilen iki ayrı yatağı var. Eminiz ki mükemmel yolculuklar yapılabilir bu araçla.

Daha da önemlisi, yaşam alanında diğerlerinin yanı sıra duş ve aynalı dolap içeren tam genişlikte bir banyo bulunmaktadır. Tüm kabin 134 litrelik buzdolabına sahip bir mutfağı barındıracak kadar yeterli. Paketin tamamı boş bir batarya, 100 litrelik temiz ve atık su depoları, 4.000 watt’lık bir dizel ısıtıcı ve 10 litrelik bir su kazanı bulunuyor. Fiyatlandırma, web sitesinde Challenger tarafından açıklanmadı, ancak çeşitli raporlar, Combo X150’nin fiyat etiketinin güncel döviz kurları ile 60.000 euro veya 73.000 $ civarında başladığını gösteriyor yani Türk lirasıyla 500-550 bin civarına denk geliyor.

Exit mobile version