Site icon Dijital Tekerlek

CEO Herbert Diess Twitter’a katıldı

CEO-Herbert-Diess

Geçen Çarşamba, Volkswagen Grubu CEO‘su Herbert Diess Twitter’a katıldı ve ilk tweet’i Elon Musk ve Tesla’ya attı.

Tweet, grubun ilk kitlesel pazar elektrikli araçları Tesla’dan nasıl daha iyi performans gösterdiğini ve Avrupa’da ilk pazarları ilk yıllarında nasıl başarı kazandığını anlatıyor.

Çoğu otomotiv ve diğer büyük marka CEO‘ları, Twitter’ı bilgilendirici bir şekilde kullanıyor. Tipik olarak yeni ürünleri ve girişimleri halka duyurmanın bir yolu olarak görürler aksi takdirde genellikle marka dışında kimse adına konuşmazlar.

Volkswagen Grubu CEO’su Diess ise Twitter’daki ilk çıkışında Elon Musk yaklaşımını benimsemiş ve şirkete ek olarak kendisi adına konuşmaya karar vermiş görünüyor.

Bununla birlikte, tweet onun için sadece bir defaya mahsus gibi görünüyor, çünkü sonraki birkaç tane tweeti çoğunlukla şirket ve başarıları hakkında duyurulardan ibaret kaldı.

Herbert Diess gibi daha tipik bir kurumsal üst düzey şirket patronunun Elon Musk ile gerçek konuşmalar ve şakalar yapacağını hayal bile edemezdik. Dostça rekabet görmek tabii ki de güzel bir durum.

Tesla CEO’su Musk zamanının çoğunu Twitter’da Tesla’nın ürünleri hakkında önerileri veya şikayetleri olan müşterilere yanıt vererek geçirir.

Diess’in Tesla CEO‘sundan Twitter’ı nasıl kullanacağı konusunda öğrenebileceği bir şey varsa, bu “fikir başlamak için iyi bir yer olabilir”.

Volkswagen CEO’su koronavirüs maliyetini açıkladı!

Exit mobile version