Site icon Dijital Tekerlek

Cadillac Sahipleri için Park Yeri Aramaya Son!

Cadillac Sahipleri için Park Yeri Aramaya Son! 2

Cadillac XT4

Araba kullanımının gittikçe arttığı bu günlerde park yeri aramak da bir süre sonra eziyet haline dönüşüyor. Yazımızda, şimdilik sadece “uygun Cadillac sürücüleri” tarafından kullanılabilir olan bu soruna bir çözüm getiren özelliğin ne olduğuna değineceğiz.

Lüks otomobiller ile ilgili iyi haber, sonunda standart araçlara göre iç kullanımda farklı, yaratıcı fikirlerin ve geliştirmelerin artması oldu. Örnek olarak dokunmatik ekranlar, bütün araçlarda standart hale geldi. Muhtemelen Cadillac’ın getirdiği bu yeni özellik, günün birinde tipik bir Chevrolet araçta da sunulacak.

Cadillac İç Görünüm

Bu olanağı sağlayan uygulamamızın adı ParkWhiz. Uygulamanın Cadillac kullanıcıları için önemini “Sürücülerin hedeflerine ulaştıklarında nereye park edeceklerini merak etmeden seyahatin tadını çıkarmasını sağlar.” sözleri ile açıklayan Cadillac’ın Marketplace hattı lideri Scott Goddard, “Bu, Cadillac’ın sürüş deneyimini artırmak için teknoloji ile nasıl bütünleşdiğinin bir başka örneğidir. ”diye ekliyor.

Peki nasıl çalışır bu ParkWhiz?

İlk olarak Cadillac sahiplerinin internet veya mobil uygulama üzerinden bir ParkWhiz hesabı açmaları gerekiyor. Ardından ödeme seçeneği ve arabanın marka, model ve plaka numarası gibi detaylı bilgiler uygulamaya giriliyor. Bu tarz bilgileri girdikten sonra, kullanıcılar yakındaki uygun park yeri seçeneklerini görüntülemek için ParkWhiz hesaplarını Marketplace’e bağlamalılar. Bu sayede kullanıcılar hedeflenen otoparkın dolu olup olmadığını görebilir, hatta park yeri ayırtıp, otoparktan giriş / çıkış bilgilerine erişebilirler.

Ve bunların hepsi sadece, araba içindeki dokunmatik ekrana yapılan birkaç dokunuş ile mümkün.

Kaynak

Exit mobile version