Site icon Dijital Tekerlek

Cadillac CT4-V ve CT5-V Fiyatları Belli Oldu

Cadillac CT4-V ve CT5-V Fiyatları Belli Oldu 2

Cadillac’ın bir süredir üzerinde oldukça sıkı çalıştığı performans odaklı CT4-V ve CT5-V modelleri geçtiğimiz aylarda detaylı bir şekilde yapılan konferans ile tanıtılmıştı. Tanıtıldığı günden beri ilgi odağı olan Cadillac araçların fiyatları da belli oldu. Önceki modellerinden performans olarak daha düşük olan Cadillac modeller daha ucuz fiyatlara sahip.

Amerikalı lüks otomobil üreticisi olan Cadillac, günümüzde birçok segmentte otomobil ürettiğinden ötürü birçok kitleye hakim olmuş durumdadır. Arabalarının dıştan görünüşü ile hem karizmatik hem de lüks SUV modeli olarak Escalade ile gönüllerde taht kuran Cadillac aynı zamanda performans olarak da sedan otomobiller üretmektedir. Firma olarak geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu üretim ile birlikte hem performans alanında gelişmeleri hem de lükslük anlamında performansı bir araya getirerek CT4-V ve CT5-V modellerini gözler önüne sermiştir.

Cadillac CT-V ve CT5V’nin Teknik Özellikleri

2020 modellerinin aslında özellikleri yeni olmasına rağmen ATS-V modeli ile karşılaştırdığımızda bir tık daha performansı daha düşüktür. Cadillac ATS-V modeli 464 beygirr güç sağlarken 3,6 litrelik çift turbo V6 motoru sahipliğiyle yaklaşık 304 km/sa hıza ulaşabilmektedir. 0’dan 100’e 3.8 saniyede çıkan bu araç birçok kullanıcı için yeterli performansa sahipti. Yeni çıkacak olan CT4-V modeli ise 325 beygir güç sağlarken 2.7 litrelik dört turbolu bir motora sahip ve bu otomobilin 0’dan 100 km/sa hıza yaklaşık 5.1 saniyede çıkabildiği söylenmektedir. Bu aracın ulaşabildiği maksimum hız ise yaklaşık 274 km/sa olarak belirtilmektedir. Cadillac CT5-V aracın özellikleri ise; 360 beygir gücü ve 549 Nm tork üreten 3.0 litrelik çift turbolu V6 motora sahip olması ile CT4’e oran ile bir tık daha iyi olmasıdır. Yapılan araştırmalara rağmen aracın 100 km’ye kaç saniye de çıktığı bilinmemektedir.

Araçların Fiyatları

Cadillac CT4-V modelinin bir önceki modeli olan ATS-V oran ile 15 bin dolar daha az olan CT4 serisi yaklaşık 45.500 dolara satılmaktadır. Cadillac CT5-V serisi ise açıklanan rakama göre 51.290 dolara satılmaktadır. Bu fiyatlar bir önceki serilerden daha ucuz olduğu için birçok kullanıcı yeni konfora sahip olmak için bu araçları satın alacağını tahmin ediyoruz.

Exit mobile version