Site icon Dijital Tekerlek

Cabrio Volkswagen Golf GTI hayal edildi

Volkswagen Golf GTI Cabrio

Birkaç ay önce 2020 Audi A3 modeli için Cabrio kasa tipi çalışması yapan tasarımcılar bu defa Cabrio Volkswagen Golf modelini hayal etti.

KDesign AG tarafından tasarlanan Cabrio Volkswagen Golf GTI modeli aslında Cabrio A3 ile neredeyse aynı görünüme sahip. Önde Golf GTI parçaları ve arka stoplar dışında tasarımın iskeleti birebir aynı. Arka tasarımın genel görünümü ve muhtemelen iç mekan hiçbir değişime uğramamış. Ayrıca görselleri dikkatli incelerseniz multimedya sisteminin Audi A3’e ait olduğunu kolaylıkla anlayabilirsiniz.

2020 Volkswagen Golf GTI Avrupa’da satışa sunulmuştu. İngiltere’de 33.460 Sterlin‘den başlayan Golf GTI, Almanya’da 37.607 Euro‘dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Amerika’da ise 2021 yılı üçüncü çeyreğine kadar Golf GTI modeli satışa sunulmayacak. Volkswagen Golf GTI modelinin ülkemize gelmesi durumunda da 450-500.000 TL civarında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Not: Bu tasarımlar, KDesignAG’nin hiçbir şekilde Volkswagen ile ilgili olmayan veya Volkswagen tarafından desteklenmeyen görünümleridir.

Exit mobile version