Site icon Dijital Tekerlek

Cabrio Tesla Model 3 üretildi!

Cabrio Tesla Model 3

Cabrio Tesla Model 3

Tesla’nın ürettiği elektrikli otomobiller ile sektörde nasıl bir yer edindiğini neredeyse herkes biliyor. Artık diğer üreticilerden bir farkı olmayan Tesla, Cybertruck ile de adından oldukça bahsettirdi. Şimdi de yeni bir Tesla modeli ile karşımıza çıkıyor.

Tesla, bu zamana kadar hiç cabrio model üretmedi. Bu gelecekte üretmeyeceği anlamına gelmiyor ama. Tesla’ya cabrio model konusunda modifiyeler yapan bir firma daha önceden bir Tesla Model S’in tavanını kesmişti. Şimdi de yıllar sonra bir Tesla Model 3’ün tavanını kesip cabrio model haline getirdiler.

Tesla Model 3’ün panaromik cam tavanından gökyüzünü izlemek oldukça zevkli olacaktır. Aradaki panaromik cam tavanı da ortadan kaldırmak isteyen Newport Convertible Engineering firması tamamen üstü açılabilir cabrio Tesla Model 3 üretti.

Otomobilin tavanını kesmek oldukça riskli ve bütünlüğü bozan bir durum. Özellikle de bu bir Tesla olunca. Tesla modellerinin neredeyse her parçasında bir kamera veya sensör olduğu için firma bu işte bir hayli zorlanmış.

Tamamen elektrikli cabrio Tesla Model 3 kullanmak istiyorsanız otomobilinize yüklü bir yatırım yapmak zorunda kalabilirsiniz. Firma manuel katlanır tavan için 29.500 dolar, elektrikli katlanır tavan için ise 39.500 dolar ücret talep ediyor.

İlginizi Çekebilir: Tesla Model 3 Ne Kadar Güvenilir?

Exit mobile version