Site icon Dijital Tekerlek

Bugatti Veyron White Edition Gözleri Üzerine Çekiyor

Bugatti Veyron White Edition Gözleri Üzerine Çekiyor 3

Dünyanın önde gelen otomobil firmalarından olan Bugatti’nin, Amalgam Collection tarafından ölçeklendirilerek dizayn edilen yeni Veyron modeli dikkatleri üzerine çekmiş görünüyor.

Üst sınıf araç tasarımlarını gerçekleştiren Amalgam Collection, kendinden beklenenleri gerçekleştirip olağanüstü projelerine bir yenisini daha ekledi. Amalgam’ın son mükemmel projesi, 1,8 Bugatti Veyron 16,4 Grand Sport Vitesse oldu. Bugatti beraberliğinde ortaya konulan bu model, özel lazer tarama sistemleri ve CAD dosyaları kullanılarak detaylı bir şekilde hazırlanmıştır.

Tamamen beyaz renkten oluşmakta olan ve bu özelliğiyle daha da dikkat çekici hale gelen White Edition bu model, dünyada tek olma özelliğini taşımaktadır. Bu eşi olmayan model ise hemen satılmıştır. Detayları ile insanları hayretler içerisinde bırakan bu 1:8 modeli diğer ülkelere göre gerçek bir araç fiyatına satılmıştır. Renk seçiminde beyazın kullanılması ve eşsiz bir tasarım olması bu modelin ücretini daha da artırmaktadır.

Söz konusu otomobil, 400 Km/s hıza ulaşarak dünyanın en hızlı araçlarından biri olma unvanına sahip, kaputunun altında ise W16 motor yatmaktadır.  Otomobil sektöründe olan ve otomobil tutkunlarının hayatında bir kez dahi olsa kullanmak istediği bir araçtır Veyron. Fakat bırakın bu aracın gerçeğine sahip olabilmeyi aracın küçük bir modeli bile bütçenizi zorlamanızı gerektiriyor.

[responsive-slider id=6424]

Exit mobile version