Site icon Dijital Tekerlek

Bugatti Chiron ve Porsche 911, 4 milyon dolarlık kazaya katıldı

Bugatti Chiron Porsche 911 kaza

İsviçre Alpleri’ndeki Gotthard Geçidi, dünyaca ünlü bir yer ve genelde kazalarıyla her zaman gündemde yer alıyor. Bu defa da Bugatti Chiron ve Porsche 911 talihsiz bir kazaya karıştı.

İçviçreli 20 Minuten gazetesinin verdiği bilgiye göre kazaya Mercedes-Benz C Serisi Wagon, Bugatti Chiron ve Porsche 911 katılmış. Söylentiye göre C Wagon’u sollamak isteyen Chiron, karşıdan gelen 911 ile çarpışıyor.

Otomobildeki ciddi hasarı Porsche 911 almış gibi görünse de Mercedes şoförünün ciddi şekilde yaralandığı ve herhangi bir can kaybının olmadığı belirtildi. Kazanın gerçekleştiği manzaralı yol göz önüne alındığında kazanın ucuz atlatıldığı söylenebilir.

Instagramdaa yapılan bir paylaşımda görülene göre Porsche ve Bugatti’nin ön hava yastıkları açılmış. Bugatti’nin ızgara, ön tampon ve kaputu ciddi hasar aldı. Porsche 911 Cabrio ise kullanılamaz hale geldi.

Dünyanın en zengin ülkelerinden olan İsviçre’de oldukça fazla lüks otomobil bulunuyor. Ve, bizim ağzımızı açık bıraktıran olay onlar için artık normalleşmiş gibi görünüyor.

İlgili Haber: Bugatti kamyon üretseydi nasıl görünürdü?

Exit mobile version