Site icon Dijital Tekerlek

Bugatti Chiron Modelleri Geliyor!

Bugatti Chiron Modelleri Geliyor! 1

Bugatti markasından yeni haber geldi! Bugatti Chiron Modelleri Geliyor! Bugatti patronundan açıklama! “Chiron için yeni modeller sunmaları bir gerekliliktir.” Üretilecek olan bu otomobillerin Bugatti markasına bir yenilik getireceği ve Bugatti markasını geliştireceği tahmin edilmektedir.

İtalya’nın lüks otomobil markası olan Bugatti’den hayranlarını sevindirecek bir haber geldi! Bugatti CEO’su Stephan Winkelmann, Chiron’un yeni versiyonlarını sunacaklarını duyurdu. Alman yönetici, şirketin en son modeli olan Chiron ailesinin büyümesi gerektiğine inandığını belirtti.

Bugatti Chiron Modelleri Açıklandı!

Ünlü otomobil devi Bugatti, şuan da gündemde olan ve üretilecek olan tüm modellerinin satıldığı Chiron’un daha farklı versiyonlarının üretileceği açıklandı. Piyasaya çıktığı tarihten itibaren otomobilin, Chiron Sport, Chiron Super Sport 300+, Divo, Centodieci ve dünyanın en pahalı otomobili olarak bilinen La Voiture Noire gibi türevlerinin de üretileceği belirtildi. Üretilecek olan türevlerin diğer modellerden herhangi bir farkı olmadığı, güç yönünden aynı olduğu belirtildi. Araçlarda yapılacak olan kombinasyon farkının nasıl olacağı merak konusu!

Winkelmann tarafından yapılan açıklamaya bakıldığında;

“Chiron versiyonları bir gereklilik diye düşünüyorum. Otomobil bize bunun için imkan veriyor ve bu fırsat elimizdeyken değerlendirmezsek müşterilerimiz neler yapabileceğimizi göremezler” dedi. Kendisine yöneltilen “Özel versiyonlar mı gelecek?” sorusuna ise “Hayır! Özel versiyonları başlangıçta sunduk ve şimdi ekibimiz vadettiğimiz şeyleri gerçekleştirecek” ifadelerini kullandı.

Bugatti CEO’sunun yaptığı açıklamalar ve markanın Chiron modelinin yeni versiyonlarında Veyron’da yapıldığı gibi sadece renk ve donanım kombinasyonlarını değiştirip, yeni edisyon olarak sunmayacağını gösteriyor. Chiron’un yeni versiyonlarının aynı platform üzerinden çıkması beklenirken, muhtemelen güç anlamında herhangi bir farklılık olmayacaktır. Tek farklılığın model farklılığı olacağı düşünülmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bugatti Veyron White Edition Gözleri Üzerine Çekiyor

Exit mobile version