Site icon Dijital Tekerlek

Bugatti Bolide, yılın en güzel Hyper aracı seçildi

Bugatti Bolide, yılın en güzel Hyper aracı seçildi 5

Her zaman performansı ile dikkatleri üzerine çeken Bugatti markası bu kez tasarım tarafında ödülü kaptı. Ödülü alan Bugatti Bolide modelinin tasarım detaylarına gelin birlikte göz atalım.

Ekim 2020 yılında tanıtılan Bugatti Bolide modeli muhteşem tasarımı ile beraber ödülü kaptı. Bununla birlikte marka sadece güçlü değil tasarım konusunda da iddialı olduğunu kanıtlamış oldu. Ayrıca bu güzel tasarımın güzelliği, işlevselliği de içerisinde barındırıyor.

Model belirttiğimiz güzel tasarımı sayesinde, Paris’teki prestijli Festival Automobile International tarafından “Yılın En Güzel Hyper Otomobili” seçildi. Ayrıca belirtmek gerek ki model bu ödüle aday olan iddialı modelleri başarıyla geride bırakmayı başardı.

Modelin rakiplerinin de yer aldığı videoyu aşağıda izleyerek tasarımları karşılaştırabilirsiniz.

Festival Automobile International. 36. yılında en egzotik otomobillere ödüllerini vermeye devam ediyor. Bununla birlikte güzellik, estetik, biçim ve tasarım gibi konuların önem verildiği ödül gerçekten markalar adına oldukça önemli. Ayrıca bu yıl etkinlikte başkanlık yapan isimler şu şekilde; mimar Jean-Michel Wilmotte ve Dassault Systemes Tasarım Deneyimi Başkan Yardımcısı Anne Asensio başkanlık etti.

Alınan ödül üzerine Bugatti Başkanı Stephan Winkelmann tarafından gelen açıklama şu şekilde; “Festival Automobile International jürilerinin, dünyanın her yerindeki Bugatti hayranları kadar Bolide’nin tasarımı konusunda da hevesli olmalarından gurur duyuyoruz. En başından beri yenilik ve estetik üzerine. Bu ödülü almak, çalışmalarımızın bir onaylamasıdır “dedi.

Bugatti Bolide modeli hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version