Site icon Dijital Tekerlek

Brabus 900 Rocket Edition G Serisi tanıtıldı

Brabus 900 Rocket Edition G Serisi tanıtıldı 26

Brabus tarafında oldukça dikkat çeken Brabus 900 Rocket Edition modeli resmi olarak tanıtıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Brabus 900 Rocket Edition G Serisi teknik özellikleri

Model temel olarak Mercedes-AMG G 63 modelini baz alıyor. Bununla birlikte model 4.4 litrelik çift turbo V8 motora sahip. Bununla birlikte modelin motoru 4.5 litre hacme, daha güçlü detaylara ve iki tane daha büyük turbo şarja sahip. Bu sayede model 900 beygir güce 1250 Nm tork değerine sahip. 0-100 km/s hızlanma süresi olarak model 3.7 saniye değerine sahip. Bu nedenle model Roket ismini alıyor. Modelin maksimum hızı ise 280 km/s.

Tasarım detayları

Brabus modeli yere basma kuvveti için büyük ölçüde modifiye etti. Bununla birlikte Brabus’un önceki G Wagon yapısında gördüğümüz Widestar dış tasarımına sahip. Model yüksek hızlarda kaldırmayı azaltmak adına tasarlanan yan kanatlara sahip. Ön ayırıcı olarak karbon fiber parçaya sahip. Ayrıca model arka kısımda tavana monte muazzam bir kanat ve daha da fazla yere basma kuvveti eklemek adına yeni bir difüzör mevcut.

Model jant tarafında 24″ boyutunda dövme jantlara ve ultra düşük profilli lastiklere sahip. Bununla birlikte model tekerlekleri kaplayan karbon fiber aero disklere sahip.

Son olarak Rocket Edition’dan yalnızca 25 adet üretilecek ve Brabus online olarak fiyat vermese dahi fiyatın bir hayli yüksek olması bekleniyor.

“BMW i Hydrogen NEXT SUV modelinin testlerine başlandı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version