Site icon Dijital Tekerlek

Brabus 500 ekstra kaslı ve agresif görünümü ile bizlerle

Brabus 500 ekstra kaslı ve agresif görünümü ile bizlerle 18

Mercedes-Benz S serisinin daha kaslı ve daha sportif olan modeli Brabus 500 modeli karşımızda. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Mercedes tarafının zirvesinde yer alan S serisi modellerden daha fazla şeyler istiyorsanız sizi bekleyen model; şüphesiz Brabus 500 modeli.

Yeni S serisinin geçtiğimiz sene piyasaya çıkmasının ardından gözler elbette Alman Tuner Brabus tarafına dikilmekte idi. Bununla birlikte bu beklenen zamanın sonucu model agresif görünüşü ile bizlerle buluşmakta.

Brabus 500 teknik özellikleri

Yükseltmelerin ana başlığı B50-500 PowerXtra; modülünü kullanan S500’ün altı silindirli benzinli motorunun bazı ayarlara tabii tutulması. Bununla birlikte model 493 beygir güce, 590 Nm tork değerine yükseltilebilmekte. Brabus tarafına göre bu verilerin 0-100 km/s hızlanma süresini 4.7 saniyeye düşürmekte. Ayrıca dizel olan S400d modeli Brabus PowerXtra D40 performans kiti ile birlikte; 365 beygir güce, 750 Nm tork değerine yükselebilmekte.

Tasarımı

Modelin tasarımına baktığımız vakit yenilenen hava girişleri, LED aydınlatmalar, yenilenen arka şerit ve krom egzoz borusu mevcut. Ayrıca modelde OEM kalitesinde aerodinamik geliştirme kitleri de yer almakta.

Jant tarafında ise bizleri 21″ boyutunda Brabus Monoblock M Platinum Edition dövme jant seti beklemekte.

İç tarafta model siyah-beyaz Brabus teması ile kontrast oluşturan agresif bir siyah temaya sahip.

Son olarak modelin fiyatı başlangıç olarak 350.000 dolar seviyesinden başlamakta.

“2021 Mercedes-Benz EQS resmi lansmanı bugün gerçekleşti” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version