Site icon Dijital Tekerlek

BMW’den Süper Arabaların Geleceği Hakkında Açıklama

BMW’den Süper Arabaların Geleceği Hakkında Açıklama 1

Şu yazımızda BMW M in gelecekte karşılaşabileceğimiz yenilikler ile alakalı Markus Flasch’ın ağzından bazı sözleri irdelemiştik. Kısaca hatıralamak gerekir ise BMW M’ 1970’lerden bu yana özel klasmanında değerlendirilebilecek araçları araba severler ile buluşturan bi BMW kuruluşu. Sadece dört tekerlek üstüne çalışmayan kuruluş aynı zamanda iki tekerlekler üzerine de çeşitli çalışmaları ile gündeme geliyor. Ve bu konuda alanındaki tek kuruluş.

Geçen açıklamalarda Markus Flasch, BMW M modellerinin geleceğine deyinmişti. Bugüne geldiğimizde ise elimizde Vision M Next gibi bir gerçeklik var. Fakat arabanın i8 mi yoksa M tarafı için yeni bir model olacağı daha netlik kazanmadı. Vision M Next’in 2023 yılı içerisinde seri üretime geçmesi beklenmekte.

Aracın kaputunun altına batığımızda bizleri 2lt 340 hp bir motor karşılayacak. Motor ile alakalı beklenen bir başka durum ise 201 hp’lik bir elektrikli motorun da yer alacağı. En üst seviye Vision M Next’te ise kaputun altın 670 hp’lik bir canavar olacağı da fısıldanıyor.

Peki Fiyattan Ne Haber?

Ürünün fiyat bandı ile alakalı bir bilgi henüz ulaşmadı. Ama M serisi bir araç olur ise sınırlı sayıda ve yüksek maliyetli olacağını söylemek hiç yanlış olmaz. Fiyat ve daha detaylı bilgilerin edinilmesi durumunda siz değerli takipçilerimiz ile paylaşacağız.

BMW Vision M Next modelinin fiyatı belli oldu mu? LOG ekibi olarak merakla beklediğimiz modelin fiyatı henüz belli olmasa da yüksek fiyattan satışa sunulacağını şimdiden söylemek mümkün. Vision M Next hakkında önümüzdeki günlerde yeni detaylar geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

Exit mobile version