Site icon Dijital Tekerlek

Exploro: BMW’den 4 Şahin Parasına 1 Bisiklet

Exploro: BMW'den 4 Şahin Parasına 1 Bisiklet 1

İtalya’nın önde gelen bisiklet üreticilerinden olan 3T ile iş birliği yapan BMW özel bir bisiklet modeli ile karşımıza çıkıyor. Exploro model adıyla tanıtılan bisiklet, iki markanın da tasarım çizgilerini taşıyor diyebiliriz.

Sektörünün biraz dışına çıkarak bir bisiklet modelinin ortaya çıkmasında katkısı olan BMW, bisiklet piyasasına sağlam bir adım attı diyebiliriz. İtalya’nın en büyük bisiklet üreticileri arasında olan 3T ile birlikte geliştirilen Exploro, pek çok dikkat çeken özelliklerle bisiklet tutkunlarını kendine hayran bırakacak gibi duruyor.

Exploro modelinin en çok dikkat çeken özelliği dünyanın en hafif karbon kranklarına sahip olması diyebiliriz. Bunun yanı sıra aerodinamik ve karbon gövde yapısına sahip olması da öne çıkan özellikleri arasında.

[ngg src=”galleries” ids=”8″ display=”basic_slideshow”]

Geleneksel tasarımıyla karşımıza çıkan Exploro, Brooks marka özel deri kulp ve yine aynı marka özel deri sele ile satışa sunuldu. Keskin hatları ve alaşım jantları ile maksimum dayanıklılık sunan model, kullanıcılarına her koşulda rahat sürüş keyfi vermeyi amaçlıyor.

Model hakkında açıklama yapan 3T CEO’su Rene Wiertz, Exploro gibi özel bir bisiklet için BMW ile ortak çalışmaktan gayet memnun. Açıklamalarında BMW’nin kullanıcılarına sunduğu keyifli sürüş deneyimini bu model için de sağlamaya çalıştığını belirtti.

Kendi sektörlerinin en iyileri konumunda olan iki markanın iş birliği sonucu ortaya çıkardıkları Exploro model bisiklete sahip olmak için tahmin edersiniz ki güzel paralar ödemeniz gerekecek. İki farklı renk seçeneği ile satışta olan Exploro’ya 5.500 euro karşılığında sahip olabilirsiniz.

Exit mobile version