Site icon Dijital Tekerlek

BMW X3 ve iX3 modellerinin yeni halleri sızdırıldı

BMW X3 ve iX3 modellerinin yeni halleri sızdırıldı 10

BMW X3 ve elektrikli kardeşi iX3 modelinin aldığı makyaj resmi lansman öncesinde bizlerle. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

BMW tarafının en yakışıklı kompakt SUV modelleri olan X3 ve elektrikli kardeşi iX3 modellerinin; aldığı makyaj Çin’den paylaşılan görseller ile sızdırıldı. Bununla birlikte marka son iki yıldır marka modellerin görsellerini oldukça güzel saklıyor.

BMW X3 ve iX3 tasarımı

iX3 modeline baktığımız vakit dikkatleri ilk olarak daha yumuşak olan farlar dikkatleri çekiyor. Bu far tasarımlarının 4 Serisi’nden ilham alınarak tasarlandığı düşünülüyor. Bununla birlikte X3 modelinde bu farlar daha koyu bir renge sahip.

X3 modeli ön tarafta kare şeklinde ayarlanan, ortada birleşen böbrek tasarımı ile birlikte çok daha pürüzlü ve köşeli bir tasarıma sahip. Bununla birlikte modelin arka tarafına baktığımız zaman köşeli egzoz kaplamaları, ince sahte ızgaralar ve daha keskin arka farlar bizleri bekliyor.

iX3 modeline baktığımız vakit ise bizleri girintili böbrekler ve X3 modeli ile aynı yan ızgaralar bekliyor. Arka tarafta yer alan sahte difüzör modeli X3 modelinden ayırırken; benzersiz jant tasarımı da dikkatleri çekmeyi başarıyor.

Son olarak yeni BMW modellerinin iç yaşam alanı ile ilgili herhangi bir bilgi mevcut değil. Fakat yeni iDrive 8 bilgi-eğlence sisteminin modellerde yer alması bekleniyor.

“Mitsubishi, Ralliart ile birlikte motor sporlarına geri dönüyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version