Site icon Dijital Tekerlek

BMW M8 Competition Edition Pit Lane karşımızda

BMW-M8-COMPETITION-EDITION-PIT-LANE-4

BMW-M8-COMPETITION-EDITION-PIT-LANE-4

Çok nadir bir model olacak olan BMW M8 Competition Edition Pit Lane duyuruldu. Modelin detaylarına gelin birlikte göz atalım.

BMW M8 Competition modelini seviyorsanız ancak yeni BMW M3 ve M4 modellerinin bazı parçaları ile hayal edebiliyorsanız tam olarak size hitap eden bir model. Yeni olan bir çok araçta gördüğümüz özel sürümler artık maalesef eski zamanlardaki özel sürümler gibi özel hissettiremiyor. Fakat BMW M8 Competition Edition Pit Lane bu durumu yerle bir etmeye geliyor. Çünkü modelin özel sürümü M8 modelini başka bir seviyeye taşımış halde.

Yeni tanıtılacak özel sürümün kasa tipi olarak kullanılacağı kasalar şu şekilde; yeni sürüm kasa tipi olarak dört kapılı Gran Coupe ve Cabriolet şeklinde olacak. Bununla birlikte BMW Individual özel boyası olan Hockenheim Gümüş Metalik rengine sahip olacak. Ayrıca yeni M3 / M4 modellerinde yer alan jantlara çok benzeyen 20″ boyutundaki M Performance logoulu jantlar mevcut. Jantlarda renk olarak Ferric Mat Gri rengi mevcut. Bununla birlikte böbrek ızgaralarından tutunda difüzöre kadar birçok karbon parçalar mevcut. Sportifliği kesmemesi adına yakıt ve motor kapağında dahi karbon detaylar göze çarpıyor.

Modelin iç tasarımına baktığımızda dış tasarımda mevcut olan agresif ve sportif tasarım devam etmekte; Sakhir Turuncu ve Siyah renkte süslenen yeni M karbon koltuklar mevcut. Ayrıca direksiyon tarafında kullanılan karbon detaylar sportifliği arttıran nitelikte.

BMW-M8-COMPETITION-EDITION-PIT-LANE

Performans tarafına geldiğimiz vakit bu özel sürümün gücü BMW M8 Competition modeli gibi 617 beygir. Fakat fren tarafında aldığı geliştirmeler ile beraber modelin güvenli sürüş hissiyatı daha yüksek. Model ilk olarak bu ay Dielsdorft’ta sergilenecek, ancak fiyatlandırma konusunda hiçbir fikir mevcut değil.

Sonuç olarak BMW M8 için gelen bu özel sürümün herkesi heyecanlandırdığı kuşkusuz.

Manhart MHX5 800: Çok güçlü BMW X5 M Competition başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version