Site icon Dijital Tekerlek

BMW M4 CSL teaser görüntüleri paylaşıldı

20 Mayıs’ta tanıtılacak olan 2022 BMW M4 CSL modeline ilişkin teaser görüntüleri paylaşıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Gerek testlerde gerekse sızan fotoğraflar ile büyük bir merakla beklenen M4 CSL modeline ilişkin resmi teaser görüntüleri paylaşıldı. Bununla birlikte model, 20-22 Mayıs tarihleri arasında Concorso d’Eleganza Villa d’Este’de gösterilecek.

BMW M4 CSL tasarımı

Paylaşılan görseller yalnızca modelin farlarını ve arka stoplarını gösteriyor. Oldukça karanlık olan görseller üzerinden yeni M4 CSL modeline ilişkin yorum yapma şansımız oldukça kısıtlı. Bununla birlikte ön tarafta standart M4 modeline göre daha agresif bir ön fasya bizleri bekliyor. Bu tarzda ufak detaylar ile dahi modeli standart M4’ten ayırmak mümkün. Ayrıca ön tarafta gördüğümüz agresif duruşun yan tarafta da devam etmesi oldukça muhtemel.

Arka tarafa baktığımızda dikkatleri direkt olarak büyük spoyler çekiyor. Bununla birlikte modelin dört çıkışlı egzoz sistemine sahip olması; test aşamalarında görüntülenen otomobil itibariyle bekleniyor.

Teknik farklar

Teknik tarafta 3.0 litrelik çift tuboşarjlı motorun revize edilen bir versiyonunun kullanılacağı onaylanırken; 550 beygirlik bir güç çıkışı bekleniyor. Şanzıman tarafında da otomatik şanzıman ile sunulacak modelin standart modele nazaran 100 kilogram daha hafif olması bekleniyor. Bu ağırlığın gerek arka koltuklardan gerekse daha hafif olan karoser ile sağlandığını söylemek mümkün. Ayrıca bu ağırlık tasaruffuna katkı açısından modelin direkt olarak arkadan çekişli olması bekleniyor.

Exit mobile version