Site icon Dijital Tekerlek

BMW M4 Competition Drift modelleri 1035 beygir gücünde

BMW M4 Competition Drift modelleri 1035 beygir gücünde 16

BMW tarafının Avrupa’da sürmeyi planladıkları BMW M4 Competition Drift modelleri hazır. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Alman otomobil üreticisi yaklaşmakta olan Drift Masters Avrupa Şampiyonası için hazırladığı BMW M4 Competition Drift modelleri paylaşıldı. Bununla birlikte modelleri “Red Bull Driftbrothers” olarak bilinen Elias ve Johannes Hountondji kardeşler sürecek.

BMW M4 Competition Drift teknik özellikleri

M4 Competition Drift modeli standart modellerin iki katı güce sahip. Bununla birlikte model 1035 beygir güce, 1298 Nm tork değerine sahip. Ayrıca model bu güce 3.0 litrelik altı silindirli motorun daha büyük turbolarla birleştirilmesiyle ulaşabiliyor.

Model motor tarafında port enjeksiyonu ve modifiye silindir kapaklarına sahip. Ayrıca özellikle verimli bir soğutma devresi ile birlikte arkada ikinci bir soğutucu motora eklenmekte.

Bunun dışında modelin motoru standart bir BMW M4 Competition motoru. Hatırlatmak gerekir ise model standart olarak 503 beygir güce sahip. Elias motor ile ilgili olarak “Doğası gereği, yasal yollara uygun bir arabada gerçek bir yarış motorudur,” cümlesini kullanmakta.

Son olarak modellerde daha kolay anlaşabilen değişiklikler de mevcut. Örneğin yeni böbrek ızgarası gibi. Model bünyesinde bir çok karbon fiber aero ekipmanı bulunduruyor; yeni bir spoyler dudağı, arka difüzör kaplamaları, yan ekler ve bir çok kanatçık gibi. Ayrıca modelin egzozu arka taraftan çok daha rahat bir şekilde çıkıyor.

“2021 Vauxhall Astra plug-in sistem ile birlikte geliyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version