Site icon Dijital Tekerlek

BMW M3 CS modeli özel M farlar ile geliyor

BMW M3 CS modeli özel M farlar ile geliyor 1

BMW tarafında yeni M3 modelinin duyurulması ile birlikte gözler; BMW M3 CS modeline dikildi. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Yeni standart BMW M3 ve M4 modellerinin çıkması ile birlikte beklenen; yeni M4 CS ve M3 CSL modellerinin detayları her geçen gün, gün yüzüne çıkıyor. Bununla birlikte Bimmerpost tarafından paylaşılan gönderiye göre kısa bir süre içerisinde yüksek performanslı M3 ve M4 modelleri tanıtılması planlanıyor.

Marka çıkaracağı yüksek performanslı modellere sahip olmak isteyen meraklı kullanıcıları yakalamak için; modelleri bir çok detay ile donatmayı planlıyor.

BMW M3 – M4 teknik özellikleri

Halihazırda satışta olan M3 ve M4 modelleri ile birlikte marka; ilk kez bu modellerinde dört tekerlekten çekiş sistemini sunuyor. Bununla birlikte modeller BMW tarafında gördüğümüz şimdiye kadarki en çeşitli M3 ve M4 modeli oluyor. Ayrıca standart M3 ve M4 473 beygir güce, Competition modelleri ise 503 beygir güce sahip.

Bu veriler sizleri etkilemeye yetmiyorsa; M3 CSL ve M4 CS modelini beklemeniz gerekiyor. Bimmerpost tarafına göre M4 CS modelinin 540 beygir güce sahip olması bekleniyor. Ayrıca model özel bir otomatik şanzıman ile birlikte kullanıcılara sunulacak.

Modeller kullanıcılara isteğe bağlı olarak BMW M farlar ve yarış tipi koltuklar ile de sunulabilecek. Bununla birlikte özel farlar BMW M3 CS modelinde standart olarak, M4 CSL modelinde ise opsiyonel olarak sunulacak.

M4 CSL modelinin 2022 yılında, M3 CS modelinin ise 2023 yılında satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

M3 CSL tarafının teknik özellikleri halen gizemini korumaya devam ediyor. Fakat modelin M4 CS modeline yakın yani 540 beygir civarında bir güce sahip olması yüksek ihtimal.

Son olarak markanın M bölümüne yakışır modeller BMW performansına ihtiyaç duyan kullanıcılara ulaştırmasını büyük bir merakla bekliyoruz.

“Volkswagen ID.Buzz modelinin planları ortaya çıkıyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version