Site icon Dijital Tekerlek

BMW M135i xDrive Manhart imzası ile bizlerle

Alman tuner Manhart, Range Rover’ın ardından BMW M135i xDrive modeli üzerinde yaptığı çalışmayı duyurdu. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

1 Serisinin güçlü versiyonu M135i xDrive, Manhart MH1 350 olarak daha güçlü bir hale geliyor. Bununla birlikte model için henüz herhangi bir fiyatlandırma yapılmazken; Avrupa pazarında kullanıcılara sunuluyor.

Manhart – BMW M135i xDrive teknik özellikleri

Manhart MH1 350 olarak isimlendirilen model 2.0 litrelik dört silindirli motora sahip. Standart model 306 beygir güç üretebilirken; yeni kontrol ünitesi ile model 350 beygir güç üretebiliyor. Bununla birlikte model egzoz tarafında da aldığı iyileştirmeler ile tabiri caizse çok daha iyi nefes alabiliyor. Ekstra güç altyapı tarafında H&R Springs süspansiyonlar ile destekleniyor. Jantlara baktığımızda ise 20″ boyutundaki Manhart GTS jantlar bizleri bekliyor. Ayrıca modelin dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olduğunu belirtmek gerekiyor. Opsiyonel olaraksa teknik tarafta fren yükseltmesi kullanıcılara sunuluyor.

Tasarımı

Modele baktığımızda standart versiyondan direkt olarak; belirgin ön spoyler ve agresif arka difüzör dikkatleri çekiyor. Bununla birlikte yüksekliği de azalan modelin yan etekleri genel duruşunu destekleyen bir tasarıma sahip. Arka tarafa baktığımızda difüzöre ek olarak tavan rüzgarlığı da modelin sportif görünümünü tamamlıyor.

Modelin jantları, ızgaraları, aynaları ve neredeyse bütün dış trim detayları siyah renkte. Bununla birlikte model ince kırmızı çizgili geniş koyu gri yan şeritlere sahip. Genel anlamda model şeritler ile kontrast bir dokunuşa sahip.

“Sarı-siyah Range Rover: Manhart Vogue RV 650!”

Exit mobile version