Site icon Dijital Tekerlek

BMW 8 Serisi Frozen Black Edition tanıtıldı

BMW 8 Serisi Frozen Black Edition tanıtıldı 16

Yalnızca 20 adet olacak olan BMW 8 Serisi Frozen Black Edition modeli resmi olarak tanıtıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Japonya pazarı için özel olarak tanıtılan model tasarımı ile birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi şimdiden başardı. Bununla birlikte modelin siyah otomobillere aşık olan kitle tarafından bir hayli sevilmesi bekleniyor. Ayrıca model Haziran ayının sonunda satışa çıkacak.

BMW 8 Serisi Frozen Black Edition tasarımı

Model tamamen BMW Individual kataloğundan gelen Frozen Black rengine sahip. Bununla birlikte model siyah egzoz borularına, böbrek ızgaraya, 20″ hafif alaşım stili 728M jantlara ve M Sport fren kaliperleri ile birlikte geliyor. İç tarafa baktığımız vakit ise bizleri; M Sport koltuklara, BMW Individual Alcantara tavan döşemesine, siyah genişletilmiş Merino deri döşemeye ve BMW Individual piyano black döşeme detaylara sahip. Ayrıca modelin Bowers & Wilkins Diamond Surround Ses Sistemi ile tamamlanması bekleniyor.

Teknik özellikleri nasıl?

Tüm özel sürümlerde olduğu gibi modelin stok modellerden herhangi bir farkı mevcut değil. Bununla birlikte model en üst seviye M850i modelini değil, 840i modelini temel alıyor. Model şanzıman tarafında sekiz vitesli otomatik şanzımana sahip. Ayrıca modelin bünyesinde 3.0 litrelik turbo şarjlı sıralı altı silindirli bir motor yer alıyor. Model 335 beygir güce, 498 Nm tork değerine sahip.

Son olarak modelin fiyatı 15 milyon Yen seviyesinde olacak. Dolar cinsinden ise fiyat; 135.340 Dolar.

“2022 Hyundai Elantra N, teaser görüntüleri paylaşıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version