Site icon Dijital Tekerlek

BMW 2 Serisi Gran Coupe Sonunda Türkiye’ye Geliyor

BMW 2 Serisi Gran Coupe Sonunda Türkiye'ye Geliyor 4

2020 Yılının ilk yarısı içerisinde ülkemizde olması beklenen BMW 2 Serisi Gran Coupe, tanıtımıyla büyük bir kitlenin merakını üzerine çekmişti.

BMW’nin Türkiye Distribütörü Borusan Otomotiv, BMW’nin kompakt segmentte olan en yeni aracı BMW 2 Serisi Gran Coupe’u önümüzdeki yılın nisan ayında piyasaya süreceğini açıkladı.

BMW 2 Serisi Gran Coupe’un tanıtımının kasım ayında yapılacak olan Los Angeles Otomobil Fuarı’nda yapılması bekleniyor. BMW 2 Serisi Gran Coupe, iç tasarımı ile sunduğu fonksiyonel ve geniş yaşam alanıyla kullanıcılarına keyifli ve konforlu sürüş keyfi yaşatmayı amaçlıyor. Yüksekliği 1420 milimetre olan aracın genişliği ise 1800 milimetre. Araçta LED farlar standart olarak sunuluyor. Ayrıca BMW 2 Serisi Gran Coupe 1.5 litre motor hacminde 3 silindirli, dizel ve benzinli motor seçenekleri ile piyasaya sürülecek. Araç  2.670 milimetrelik dingil boyutu ile sürücülere oldukça geniş bir kullanım alanı sunuyor. Ek olarak yüksek kaliteli malzemeler, efektif dizayn, yüksek çözünürlüklü dijital göstergeleri ile kullanıcılara Premium hissini en üst düzeyde yaşatıyor.

Motor Seçenekleri

Yeni BMW 1 Serisinden alt yapısını alan BMW 2 Serisi Gran Coupe önden çekişli platform üzerinde geliştirildi. BMW 2 Serisi Gran Coupe Dizel  EfficientDynamics  ve  Benzinli olmak üzere 3 silindirli iki motor seçeneğine sahip. Benzinli motor seçeneğinde 220 Nm tork değeri ve 140 bg motor gücü özellikleri yer alırken, dizel motor seçeceğinde 270 Nm tork değeri ve 116 bg motor gücü  özellikleri yer alıyor. Motor seçeneklerine ek olarak araç M Sport direksiyon, dört tekerlek ile çekiş sistemi, M Sport frenleri ve mekanik Torsen kaydırmalı diferansiyel sistemi ile standart olarak sunuluyor.

Exit mobile version