Site icon Dijital Tekerlek

BMC Pick-up Görüntülendi

BMC Pick-up Görüntülendi 1

BMC’nin (Bornova Motor Company) uzun süredir üstünde çalıştığı yeni yerli pick-up aracı ilk defa halka gösterildi. Her türlü koşulda hem askeri personel hem de faydalı yük taşıma yeteneğine olanak sağlayan pick-up, 2’ncisi yapılacak olan TEKNOFEST (Teknoloji Festivali) etkinlikleri içerisinde ilk defa resmi tanıtımı yapılacak.

Türkiye’nin önde gelen sivil ve askeri araç üreticisi olan BMC’nin, güvenlik güçleri tarafından kullanılması beklenen pick-up’un 17-22 Eylül tarihleri arasında TEKNOFEST’nde Atatürk Havalimanı’nda yapılacak olan etkinliklerde tanıtılacak.İlerideki yıllarda tanıtılacak olan Altay Tankı, lojistik destek araçları, zırhlı muharebe ve nakliye araçları gibi yaptığı önemli işlerle savunma sanayisinde adından sıkça söz ettiren BMC, yeni çıkacak olan pick-up modeli ile güvenlik desteklerimize çok büyük destek sağlayacak.

Şirket yönetimi tarafından yapılan açıklamalara göre aracın yüksek dönüş kabiliyetine sahip olduğu ve Türkiye’nin her türlü zorlu coğrafi koşullarına uygun olarak tasarlandığını söyledi.

Exit mobile version