Site icon Dijital Tekerlek

Bisikletiniz Birdenbire Elektrikli Olsun İster Miydiniz?

Bisikletiniz Birdenbire Elektrikli Olsun İster Miydiniz? 5

Son zamanlarda birçok elektrikli bisiklet piyasaya sürüldü ve popülerlikleri her geçen gün artıyor. Peki normal bir bisikletinizin birden elektrikli bir bisiklete dönüşebileceğini hiç hayal etmiş miydiniz? 🤔

Eğer ettiyseniz bu, bir set yardımıyla mümkün hale getirildi. İşte hayalinizi gerçekleştiren ürünlerin en yenisi Swytch‘ten geliyor. 

Bildiğimiz gibi günümüzde gelişmiş birçok elektrikli bisikletler inanılmaz yüksek fiyatlara sahip. Bahsini ettiğimiz elektrikli bisikletlere bütçesi yetmeyenler için inanılmaz bir teknoloji geliştirildi. Kitler sayesinde bisikletleriniz elektrikli hale dönüştürülebiliyor. 

Swytch markası önceden tanıttığı dönüşüm kitini yeniledi ve dünyanın en ufak sistemi haline getirdi. Çıkardığı yeni ürünüyle Indiegogo üstünde inanılmaz bir destek gördü.

Biraz kiti tanımamız gerekirse;

 Hedeflenen 25 bin dolar hedefi tam 358 bin dolar seviyesine taşıdı. 

Kit temel olarak dört parçadan oluşuyor. 40 nm tork üretebilen 250 W motoru ön janta bağlı olarak gelen sistem, 250W lityum-iyon pil paketi bisikletin direkt olarak gidonuna takılabiliyor. Boyutu oldukça ufak olan pil, 3 saatte doluyor ve tam 50 km menzil getiriyor. Katlanabilir bisiklet için de ayrıca ufak jantlı özel bir versiyonu da bulunuyor.

Kit dediğimiz bu aparat herkes tarafından dakikalar içerisinde takılabiliyor.

En çok merak edilen konu ise ne kadar menzil sunduğu; Evrensel yapıdaki Swytch, Avrupa’da 24 km/s hıza çıkış yapabiliyor. Bu hız ABD’de 32 km/s seviyesinde. 

Kitin evrensel bir versiyonuna sahip olmak istiyorsanız kısa bir süreliğine 399 dolar. Eğer katlanabilen bir bisikletinize satın almak istiyorsanız 499 dolar. Kendi bisikletinden vazgeçmek istemeyenler için bu fiyatlar çok ucuz olmasa da üreticiler buna değeceğini iddia ediyor.

Dijital Tekerlek | Instagram
Exit mobile version