Site icon Dijital Tekerlek

Bentley Flying Spur Hybrid 536 beygirlik gücü ile geliyor

Bentley Flying Spur Hybrid 536 beygirlik gücü ile geliyor 14

Bentley tarafı ikinci eklenti modeli Flying Spur Hybrid modeli tanıtıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Bentley tarafında Bentayga Hybrid modelinin ardından Bentley Flying Spur modeline de elektrik motoru desteğini ekliyor. Bununla birlikte model elektrik desteğiyle daha rahat sürüş deneyimini sunmayı hedefliyor.

Bentley Flying Spur Hybrid teknik özellikleri

Model motor tarafında; 2.9 litrelik 419 beygir gücündeki, V6 turbo şarjlı motora sahip. Bu motor en temiz, en verimli yanma adına optimum püskürtme modelleri için; her bir yanma odası içinde merkeze oturtulan yakıt enjektörlerine ve bujilere sahip. Ayrıca ikiz turbolar ve katalitik dönüştürücüler, turbo gecikmesini azaltmak adına emisyonları iyileştirmek için motorun V’sine yerleştirildi.

Gelişmiş benzinli motora ek olarak eklenen; 134 beygirlik elektrikli motor ile birlikte model 536 beygir güce, 750Nm tork değerine ulaşıyor. Bununla birlikte modelin 0-100 km/s hızlanma süresi yalnızca 4.1 saniye.

Model bünyesinde 14.1kWh değerinde bir pil paketine sahip. CO2 veya yakıt ekonomisi hakkında herhangi bir veri açıklanmasa dahi; marka modelin en çevre odaklı güç aktarma organlarına sahip olduğunu özellikle belirtiyor.

Diğer detaylar

Model standart Flying Spurs modeline kıyasla tasarım tarafında neredeyse aynı. Göze değen farklılıklar hibrit arması, dörtlü oval egzoz uçları ve sol arka kanatta yer alan şarj noktası. Ayrıca plug-in hibrit model için özel olarak seçilen yedi farklı renk seçeneği kullanıcıların tercihine sunuluyor. Kullanıcılar pilleri evde dolu tutmak adına ücretsiz bir Bentley markalı wallbox’u araçlarına ekleyebiliyorlar.

Araca entegre edilen SIM kart sayesinde artık modelin sahipleri; My Bentley akıllı telefon uygulaması ile bir çok veriye ulaşabilecekler. Bununla birlikte aynı uygulama sayesinde aracın prize takılı ise uzaktan şarjın başlatılmasına izin vermenize yardımcı olabiliyor.

Son olarak Bentley Flying Spur Hybrid modelinin 2021 yılından önce teslimatlara başlaması planlanıyor. Fiyat etiketinin ise 160.000 Sterlin seviyesinden başlaması bekleniyor.

“Audi Sphere üçlüsü için ön izleme yapıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version