Site icon Dijital Tekerlek

Bentley Continental GT Mulliner Blackline piyasaya sürüldü

Bentley Continental GT Mulliner Blackline özel versiyonu resmi olarak tanıtıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Bentley yeni Mulliner Blackline donanımı ile koyu tonlar ile her zamanki gibi şık bir görünüme sahip olmayı başarıyor. Halihazırda Blackline modelleri ile oldukça özel olan Continental GT ve Continental GT Convertible modelleri Mulliner Blackline spesifikasyonu ile çok daha özel bir hale geliyor.

Bentley Continental GT Mulliner Blackline tasarımı

Yeni spesifikasyon ile modeller dış krom kaplamaya ve siyah detaylara kavuşuyor. Bununla birlikte ızgara çevresinde de siyah olan detaylar göze çarpıyor. Halihazırda müşterilerin yüzde 38’inin Blackline paketini tercih ettiğinin farkında olan Bentley, Mulliner Blackline ile kullanıcıların heyecanını tazelemeyi hedefliyor.

Mulliner Blackline spesifikasyonu ile 22″ boyutunda alaşımlı jantlar ve “Mulliner” plakaları dış tasarımı süsleyen detaylar arasında yer alır. Bununla birlikte marka bu spesifikasyon ile genel anlamda Blackline paketini bir adım daha ileri götürme amacına sahip.

İç yaşam alanına baktığımızda ise sekiz adet üç renkli kombinasyon kullanıcılara sunuluyor. Bu sayede kullanıcılar hayal ettikleri tasarıma en yakın renk kombinasyonunu seçme imkanına kavuşuyor. Bununla birlikte standart olarak koltuklar, kapılar ve arka yan paneller elmas düzende hem kontrast hem de vurgulu dikişlere sahip. Ayrıca kabin içerisinde yaklaşık 400.000 dikiş bulunmakta.

Güç aktarma organları

Motor tarafında bizleri, 6.0 litrelik çift turbolu W12 motor ve 4.0 litrelik V8 motor seçenekleri bekliyor. Bununla birlikte model, 6.0 litrelik motoru ile 626 beygir güç üretebiliyor. 4.0 litrelik motor tarafında ise 542 beygir güç bizleri bekliyor.

“2022 BMW i7 modelinin görüntüleri yayınlandı”

Exit mobile version