Site icon Dijital Tekerlek

Beklenen Honda modelleri sonunda Türkiye’ye geliyor

Beklenen Honda modelleri sonunda Türkiye'ye geliyor 6

Heyecanla beklenen Honda Accord ve City modelleri Türkiye’de satışa çıkıyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Honda Türkiye ürün gamını dünyada oldukça çok sevilen City ve Accord modelleri ile birlikte genişletiyor. Bununla birlikte marka her ihtiyaca ve talebe uygun modelleri kullanıcılarına sunmayı amaçlıyor. Ayrıca Accord ve City modeli dünya genelinde markanın satışlarının büyük bir kısmını oluşturuyor.

Büyüyen boyutları ve yüksek donanım seviyesi ile birlikte Honda City modelinin 2021 yılının Eylül ayında; efsaneleşen D segmenti modeli Accord modelinin ise Ekim ayında satışa sunulması bekleniyor.

Benzinli ve otomatik vites seçeneği ile satışa sunulacak olan modelleri ile birlikte; markanın sedan ailesi tamamlanıyor. Türkiye içerisinde ki Sedan segmentinde geniş bir ürün yelpazesine sahip olacak olan markanın; yeni modeller ile birlikte genel olarak iddiasını arttırması bekleniyor.

Neden Honda City veya Accord?

City modeli fiyat / performans dengesinde akıllı seçim için markanın en uygun modeli olarak görülüyor. Bununla birlikte model sahip olduğu geniş bagaj hacmi, tek tuşla çalışma, 8″ multimedya ekranı, 16″ alaşım jantları ve LED farları gibi detayları ile birlikte rakipleri ile rekabet etmeye hazır görünüyor. Bununla birlikte model 1.5 litrelik VTEC motoru ve CVT şanzımanı ile birlikte performans ve konforu bir arada sunabiliyor. Ayrıca model sahip olacağı opsiyonlar ile birlikte bir çok güvenlik donanımını kullanıcıya ulaştırabilecek.

Accord modeline baktığımızda model; Amerika Birleşik Devletleri pazarı içerisinde en çok satan sedan model konumunda. Bununla birlikte Accord sahip olduğu teknolojisi, standart yüksek donanımı ve performansı ile birlikte prestij arayan kullanıcılara oldukça güzel bir şekilde hitap edebiliyor. Model 1.5L VTEC Turbo 190 beygirlik motoru ile birlikte D segmentinde fark yaratmayı hedefliyor. Accord modeli güçlü yapısı ve iç mekan konforu ile birlikte uzaktan çalıştırma, dış aydınlatma ve güvenlik donanımlarında iddialı olan Honda SENSING sayesinde beklentileri tamamen karşılamayı hedefliyor.

“Yeni SEAT Ibiza Türkiye’de satışa sunuldu” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version