Site icon Dijital Tekerlek

Autoshow 2021 Mobility, 14-26 Eylül tarihleri arasında otomobil severlere kapılarını açıyor!

Otomotiv ve teknoloji severlerin merakla beklediği ilk dijital Autoshow etkinliği olan Autoshow 2021 Mobility; 14-26 Eylül arasında tüm kullanıcıları dijital ortamda bekliyor. Fuar süresince modellerini sunacak olan markalara ve sunulacak modellerin detaylarına gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Öncelikte fuar, ilk dijital Autoshow etkinliği olmasıyla birlikte tüm dikkatleri toplamayı başarmıştı. Bununla birlikte etkinlik yarın itibariyle ziyaretçilerini 26 Eylül tarihine kadar bekliyor olacak. Fuar içerisinde ülkemizdeki bir çok otomobil üreticisi sevilen modelleri ile birlikte yeni modellerini de tanıtma fırsatı bulacak. Fuar alanı içerisinde stantları olan markalar şu şekilde; Audi, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, BMW, MINI, Jaguar, Land Rover, Jeep, Lexus, Mercedes, Seat, Skoda, Subaru, Toyota ve Volkswagen. Gördüğünüz üzere oldukça büyük olan bu otomobil üreticilerini 4 yıl aradan sonra yeniden bir arada görme fırsatına sahip olacağız.

Autoshow 2021 Mobility içerisinde bizleri neler bekliyor?

Audi

Audi bu fuar ile birlikte performans modelleri RS ailesinin ikonu olan RS 6 Avant modelinin tanıtımını yapacak. Bununla birlikte marka kullanıcıları ile birlikte dijital olan etkinlikte dahi gerçek zamanlı olarak Audirect aracılığıyla iletişim kuracak. Ayrıca Audi tarafının online stantların da şu modeller bulunacak; Q8, Q7, Q5 Sportback, Q3 Sportback, A6 Sedan, A5 Cabrio, A4 allroad, S3 Sedan ve A3 Sportback. Etkinliğe katılan kullanıcılar, tek tıklama ile birlikte bir çok konfigürasyona ve modeller ilgili detaylı bilgilere ulaşabilecek.

Borusan Otomotiv

Dört yıl aradan sonra düzenlenen fuar alanı içerisinde BMW, MINI, Jaguar ve Land Rover temsilcisi Borusan Otomotiv’de yer alıyor. Bununla birlikte Borusan Otomotiv etkinliğe 37 otomobil ve 14 motosiklet ile katılacak..

BMW tarafında, BMW iX modeli fuar ile birlikte ilk kez sergilenecek. BMW iX modelinin yanı sıra etkinlikte tasarımıyla dikkat çeken Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupé’nin de ilk gösterimi yapılacak. Bununla birlikte her iki modelde bu yılın sonlarında Türkiye’de yollara çıkacak. Ayrıca 2022 yılında ülkemizde satışa sunulması beklenen BMW i4’te dikkatleri çeken sunulacak modeller arasında yer alıyor.

MINI tarafında ise Borusan Otomotiv; Yeni MINI Electric, Yeni MINI 3 ve 5 Kapı, Yeni MINI Cabrio, Yeni MINI John Cooper Works Cabrio, MINI John Cooper Works Countryman, MINI John Cooper Works Clubman ve MINI Countryman ALL4 modellerini kullanıcılara sunacak. Bununla birlikte MINI markasına özel olarak ayrılan bölümde MINI Video Chat Odası ve markanın geçmişi hakkında detaylı bilgi almak isteyen ziyaretçiler için “Dünden bugüne MINI” köşesi yer ziyarete açık olacak. Ayrıca etkinlik içerisinde MINI markası, Test Sürüşü Yap ve Bilgi Al özelliklerini de ziyaretçilerine sunuyor.

Land Rover modellerinden; Range Rover Evoque, Land Rover Discovery Sport, Land Rover Defender kullanıcılara sunulacak. Jaguar ürün gamından ise; Elektrikli Jaguar I-PACE, Jaguar F-TYPE, Jaguar F-PACE, Jaguar XE, Jaguar XF ve Jaguar E-PACE modelleri de kullanıcılara sunulacak.

Fiat

Fiat tarafına baktığımız vakit; Egea Cross, Panda 4×4, Doblo Trekking, Fiat 500,  500 Cabrio “Dolcevita” ve 500X Sport modelleri sevenlerinin ziyaretine sunulacak. Bununla birlikte Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç etkinlik ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu;

Etkinlik süresi boyunca Fiat yeni sergilenecek modelleri; Egea Alesi, Panda ve 500 Cabrio “Dolcevita” modellerinin online satış kanalı üzerinden konfigüre edilerek rezerve etme imkanını kullanıcılara sunacak. Ayrıca katılımcılar tıklamaları ile elde edecekleri kod vasıtasıyla dijital fuar süresince devrede kalacak  “Şimdi Al, 2022’de Öde” kampanyasından ve fırsatlardan da yararlanabilecekler.

Jeep

Jeep tarafında gözler muhtemelen fuar süresince Wrangler 4xe ve Renegade 4xe modelleri üzerinde olacak. Bununla birlikte fuar süresince Compass modeli de kullanıcıların incelemesine sunulacak. Ayrıca Jeep Marka Direktörü Özgür Süslü yarın başlayacak fuar için gerçekleşen basın açıklamasında şu cümleleri kullandı;  

“Autoshow’a özel tasarlanan standımızda; Wrangler, Renegade ve Compass modellerinin 80 Yıl Özel versiyonlarını sergiliyoruz. Wrangler 80. Yıl özel rengi ‘sarge’ yeşiliyle standımızdaki yerini alıyor. Tüm modellerimiz, yarı parlak granit kristal vurgularla zenginleştirilen “80. Yıl” logosu, 18 inçlik jantlar, gövde rengi hard top, tungsten dikişli ve “80. Yıl” logosuna sahip özel koltuk döşemeleri ile şık ve aynı zamanda markamızın ruhunu yansıtan görünümlerinden taviz vermiyor. Kompakt SUV’miz Renegade, siyah renkli 80 Yıl Özel Versiyonuyla, haziran ayında  lansmanını yaptığımız Compass’ı ise çok beğenilen urban yeşil gövde rengiyle meraklılarını bekliyor”

Lexus

Premium otomobil üreticisi Lexus, ilk kez dijital olarak gerçekleştirilen 2021 Autoshow Mobility Fuarı’nda birçok yenilikle boy gösterecek. Bununla birlikte marka fuara şu modeller ile katılacak; yeni nesil NX, yenilenen LS, SUV modelleri RX ve RX L, ES 300h sedan, LC 500h coupe, LC Convertible, bir Lexus efsanesi olan LFA ve LF-Z konsept.

Mercedes

Mercedes tarafı fuara 4 farklı markası ile birlikte katılacak. Bununla birlikte fuar süresince Mercedes otomobil severlere şu modellerin gösterimini yapacak; EQA, EQC, yenilenen Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupé, Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi, yenilenen CLS, GLB, G-Serisi, EQS, Yeni C-Serisi ve konsept otomobil Vision AVTR

SEAT

Ülkemizde oldukça sevilen SEAT tarafı da fuarda yerini alacak. Bununla birlikte SEAT fuar süresince; Yeni Leon, Yeni Arona, Yeni Ibiza, Yeni Ateca ve Tarraco modellerinin detaylarını otomobil severlere sunacak.

ŠKODA

ŠKODA yeni ve genç ürün gamı ile birlikte ilk kez dijital olarak gerçekleştirilen; Autoshow Mobility Fuarı’na damga vuracak. Bununla birlikte marka yenilenen KODIAQ, yenilenen OCTAVIA, OCTAVIA SCOUT, KAMIQ, KAROQ, SCALA ve elbette SUPERB modellerini sergileyecek. Ayrıca kullanıcılar modellerin tüm detaylarına fuar aracılığıyla oldukça kolay bir şekilde erişebilecek.

Subaru

Subaru ilk tam elektrikli otomobili SOLTERRA ve Forester e-BOXER ile dikkatleri üzerine toplayacak gibi görünüyor. Bununla birlikte marka modellerinden çok, Eyesight teknolojisinin gelişimini kullanıcılara sunacak.

Volkswagen

Volkswagen etkinlik boyunca sevenlerine 3 numaralı salonda gösterim sağlayacak. Bununla birlikte marka; Yeni Polo, Passat Alltrack, Golf R, Tiguan Allspace, T-Cross ve Yeni Caddy gibi güncellenen ürün gamıyla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Toyota

Kiichiro Toyoda felsefesine bağlılığını her zaman gösteren Toyota tarafı; fuara otomobilleri ile birlikte yeni mobilite adımları ile de damga vuracak gibi görünüyor. Bununla birlikte Toyota Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı CEO Ali Haydar Bozkurt tarafından basın açıklamasında kullanılan; “Toyota yalnızca otomobil değil, mobilite şirketi de oluyor.” cümlesi gerçekten dikkat çekiciydi. Ayrıca Tokyo Olimpiyatlarında kullanılan 3700’den fazla mobilite ürünlerine değinen Ali Haydar Bozkurt; markanın geleceğine ışık tutan bir basın açıklamasında bulundu.

Son olarak yarın başlayacak olan Türkiye’nin ilk dijital Autoshow etkinliği; Autoshow 2021 Mobility fuarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

“2021 Subaru Forester e-BOXER Türkiye’de satışa sunulacak!”

Exit mobile version