Site icon Dijital Tekerlek

AUTOBEST Avrupa’da Satın Alınması En Mantıklı Otomobili Belirledi

AUTOBEST Avrupa’da Satın Alınması En Mantıklı Otomobili Belirledi 2

Dünya üzerinde en deneyimli 31 gazeticinin, farklı ülkelerden katılmasıyla birlikte oluşturulan AUTOBEST jürisi tarafından 2020 yılında alınması gerekilen en mantıklı otomobil belirlendi.

Geçtiğimiz eylül ayında tanıtımı yapılan yeni Opel Corsa, bu sene AUTOBEST etabında 1. Seçilerek gelecek yılın en mantıklı otomobili ödülünü aldı. Bu ödül ile birlikte üç nesil üst üste bu ödülü alan ilk marka oldu. Türkiye gazetecilerinden Okan Altan’ında aralarında bulunduğu AUTOBEST final etabı İstanbul’da gerçekleşti. Kazanan otomobillerin belirlenmesiyle Opel Corsa yeni aracı ile yarışmanın kazananı ilan edildi.

Araç Özellikleri Dikkatlice İncelendi

AUTOBEST’in önemli derecede katılımı büyük bir proje olduğunu yıllardan beri söylemekteyiz. Farklı ülkelerde farklı etaplardan geçen araçlar en son final etabında belli bir sayıda araç arasından yeni incelemeler sonucu ve test sürüşü sonrasında en iyi otomobil seçilerek, ödülü verilmektedir. Bu sene ki araç tanıtımlarının seçimlerinde 31 jüri üyesi bulundu. Jüri üyeleri en mantıklı aracı seçerken; fiyat, servis ağı, yedek parça, dış tasarım ve yeni teknolojilerde oldukça önemli rol oynadılar. Jüriler tarafından değerlendirilen araçlar arasından en mantıklı otomobil yeni Opel Corsa seçildi.

               Yeni Opel Corsa’nın bu ödüle layık görülmesinden sonra, satış anlamında da büyük bir pay artışı olacağını düşündüğümüz aracın sürücüler ile buluşma tarihi Ocak 2020’den sonra başlayacağı açıklanmıştı. Corsa-e versiyonuyla Avrupa’da yollarda olan aracın Astra modeli ile birlikte 2020’nin ilk çeyreğinde Türkiye’de olacağı belirtiliyor.

Exit mobile version