Site icon Dijital Tekerlek

Audi’nin RS Modellerinde 25. Yıl Kutlaması

Audi’nin RS Modellerinde 25. Yıl Kutlaması 3

İçinde bulunduğumuz yılda RS modelleri için çok çalışan Audi Sport, birçok RS modeli üretmişti. Bu seriye birde RS Q3 Sportback ve RS Q8 isimlerinde modellerde eklemiştir. 25. Yılını dolduran ve Audi için büyük bir önem arz eden RS serisi için yeni yaşını baz alarak bazı modellerine Anniversary Package isimli özel bir gövde kiti tasarladı.

Sırasıyla TT RS Coupe, RS4 Avant, RS5 Coupe, RS5 Sportback, RS6 Avant ve RS7 Sportback modelleri için tasarlanan bu paket, yapılma fikrini ilk RS modelinden almaktadır. İç tasarımında mavi renkte olan Alcantara kullanılırken dışında ise Nagaro Blue gövde rengi ile satışa sunulmaktadır. Başka renk seçeneklerine yönelmek isteyenler için ise renk skalası şu şekildedir;

  1. Glacier White
  2. Nardo Gray
  3. Mythos Black

Alüminyum parçalarında matlık tercih edilen araçta parlak siyah parçaları ile de dikkat çekici hale gelmektedir. Araçta 25 yıla özel logo tasarımları da mevcuttur.

İç tarafta ise gövdeyi tamamen kavrayan spor koltukların yanında iç mekanda oldukça fazla alcantara döşemeler kullanılmıştır. Ayrıca iç mekanında ki RS2 Avant’a olan benzerlik dikkat çekiyor.

Exit mobile version