Site icon Dijital Tekerlek

Audi’den Dikkat Çeken Konsept: AI:Trail Quattro

Audi'den Dikkat Çeken Konsept: AI:Trail Quattro 7

Almanya’nın 4 halkalı devi Audi, gelişen teknoloji ve yeniliklere karşı en büyük cevabını gelecekteki hayatı tasarımlaştıran Audi Al:Trail Quattro ile veriyor.

Birkaç gün önce yapılan 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Audi’nin tanıttığı en fütüristik araç olan Audi Al:Trail Quattro, kendine özel üretilen lastikleri ile görenleri şaşkına çeviriyor.  Her bölgede yüksek görüşe sahip camların olduğu otomobil, iç kabinin tasarımının da bir o kadar ilginç olduğunu insanlara hissettiriyor.

AI:Trail Quattro

İç kısma geçtiğimizde ise, aracın direksiyonunun yarım tasarlandığını ve göstergelerin ise en minimalist tasarımla sunulduğunu görüyoruz. Bunun sebebi ise sürücünün tam olarak araca ve yola odaklanmasını sağlamak.

Dijital Tekerlek | Twitter

Alman üreticinin sunduu gelecek otomobilinin bazı teknik özellikleri de açıklandı. Audi’nin açıklamalarına göre Al:Trail 400 ile 500 kilometre tam elektrikli gidebiliyor. Arazi şartlarının zorluğuna göre menzili azalıp artan Al:Trail, ortalama 250 km menzile sahip. Tamı tamına 429 beygir (hp) güç üretebilen otomobil, 1.000 NewtonMetre (Nm) tork ile aracı hareket ettiriyor. Audi’nin şuan için Al:Trail’i yola çıkarma gibi bir planı yok. Markanın amacı, gelecekteki nesillerde yapacağı otomobillerinin tasarım ve teknoloji dilini ortaya koymak. 

AI:Trail Quattro
Görsel kaynağı: motor1.com
Exit mobile version