Site icon Dijital Tekerlek

Audi’den Çarpıcı Bir Karar Geldi

Audi’den Çarpıcı Bir Karar Geldi 2

Dünya çapında en iyi markalar arasında gösterilen Alman araba markası Audi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile dünya gündemini sarsacak açıklamalarda bulundu. Dünya üzerinde birçok otomobil markasının katılmış olduğu New York Otomobil Fuarı her sene binlerce araç markasının ve araç severin katılımlarıyla harika bir atmosfer yaşanıyor. Nisan ayı itibariyle kapılarını açacak olan fuarda pek çok markanın en özel araçları sergileneceği konuşuluyor.

Audi’de her sene olduğu gibi bu sene de fuarda arabalarını sergileyeceğini beklerken yaptığı açıklama ile birlikte herkesi şaşırttı. Audi’den yapılan açıklama ile birlikte New York da gerçekleşecek olan otomobil fuarına katılımın gerçekleşmeyeceği açıklandı. Bu hareket ile birlikte diğer alman markaları ile birlikte 3 Alman otomobil markası fuara katılmayacağını açıkladı. Alman otomobillerinin (Mercedes, BMW) katılmaması kamuoyunda büyük tartışmalara sebebiyet verirken Audi’nin de fuara katılmaması tartışmaları arttıran sebep oldu.

Audi Kendi Fuarını Düzenleyecek

Alman otomobillerin fuara neden katılmadığını detaylı bir şekilde bilmesek de Audi cephesinden gelen bilgilere göre Amerika da yapılacak olan fuara katılmayarak kendi fuarını oluşturabileceği düşünülüyor. Kendi yeni ve en özel araçlarını piyasaya süreceği ve büyük bir lansman ile tanıtılacağı Audi fuarının ne zaman olacağı hakkında kesin bir bilgi şuan için yok. İlerleyen zamanlarda bu konu ile ilgili yapılacak gelişmeleri anlık olarak sizlere duyuracağımızı bildirmek isteriz.

Exit mobile version