Site icon Dijital Tekerlek

Audi’de Transfer Dedikoduları

Audi’de Transfer Dedikoduları 2

Dört tekerlek sektöründe başarıları her ülkede bilinen Alman firmalar, CEO aramalarındaki şartları değiştirmeye başladı. Bu doğrultuda hareket etmekte olan ve yüksek profile sahip bir CEO arayan AUDI, BMW’den transfer yapacağa benziyor.

Dijital Tekerlek | Instagram

Bu haberlerin doğrultusunda BMW’nin eskiye nazaran daha yüüksek profilli CEO’lar ile çalışacağı öngörülüyor. Frankfurter Allgemeine Zeitung’un yaptığı haberlerde; eski BMW satın alma ve motor geliştirme uzmanı M. Deusmann’ın AUDI’ye katılacağı iddia ediliyor. 2020 yılında gerçekleşmesi beklenen bu transfer için; 1 Nisan’da koltuğunda olacağı da belirtiliyor.

Eğer iddialar doğru ise Volkswagen gibi AUDI de BMW’den yüksek profilli yönetici transfer etmiş olacak.

Emisyon Skandalının Rüzgarı

Şu an AUDI CEO koltuğunda Rupert Stadler oturmakta. Stadler, 2018 senesindeki dizel emisyon skandalında soruşturma geçiren bir isim. “DieselGate” olarak VW tarafından adlandırılan bu olayın sebebinin AUDI motor geliştirme departmanı olduğu ortaya çıkmış, hatta olayların takibinde Stadler gözaltına alınmıştı.

Öte yandan Deusmann ile BMW arasındaki iş ilişkisi 30 Eylül’de sona eriyor. Taraflar açıklama yapmasa da, transferin BMW’den ve AUDI’den bazı kesimler tarafından onaylanmadığı hakkında dedikodular mevcut.

Exit mobile version