Site icon Dijital Tekerlek

Audi Yeni DTM Kadrosunu Açıkladı

Audi Yeni DTM Kadrosunu Açıkladı 2

DTM sezonunun yeni kadroları yavaş yavaş açıklanırken bu konu ile alakalı bir açıklama Audi grubundan geldi. DTM’nin en önemli markalarından biri olan Audi takımı yaptığı açıklama ile 2020 sezonda yarışacağı pilotları açıkladı. 2020 DTM sezonunda eski IndyCar pilotu Ed Jones ve FIA Formula 3 pilotu Fabio Scherer ile yarışacağını açıkladı.

Jones pilotu geçtiğimiz günlerde DTM çaylak testi için Audi markasından sürpriz bir davet almıştı.  Jones ile birlikte teste katılacak olan Scherer’de çaylak testi için DTM’den davet almıştı.

2018 senesinin sonunda Chip Ganassi Racing’den ayrılan Jones bu yıl Ed Carpenter Racing ile Scuderia Corsa takımlar ile mücadele etti ve 20. Sırada yer aldı.

Jones, WRT Team Audi Sport ve DTTM’e katılacak pilotları sabırsızlıkla beklediğini ve bir an önce yarışmak istediğini açıkladı. Geçmişten beri takip ettiğim DTM’de yarışıyor olmak beni gerçekten çok sevindiriyor, açıklamalarında bulundu. Gelecek sene yarışlarda Audi ile boy gösterecek Jones’in tüm sene boyunca vereceği performans nasıl olacağını merak ediyoruz.

Exit mobile version