Site icon Dijital Tekerlek

Audi Q4 e-tron modeli sonunda bizlerle

Audi Q4 e-tron modeli sonunda bizlerle 18

Audi tarafının erişilebilir elektrikli SUV modeli olarak nitelendirilen Audi Q4 e-tron bizlerle. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Volkswagen Grubu’nun en uygun fiyatlı EV modeli olarak nitelendirilen Audi Q4 e-tron modeli 40.750 sterlinden başlayan fiyatlar ile alıcılarını beklemekte.

Audi Q4 e-tron teknik özellikleri

Modelin ortanca model Q4 40 modeli 77 kWh kapasiteli büyük bir bataryaya sahip. Bununla birlikte model tek bir elektrikli motora sahip. Bu sayede model 201 beygir güce sahip. Modelin 0-100 km/s hızlanma süresi ise 8.5 saniye.

Model tek bir şarj ile birlikte 520 kilometre menzile sahip. Ayrıca yeni Q4 40 modeli Q4 ailesinin en uzun menzilli modeli konumunda.

En üst model olan Q4 50 e-tron modelinde de 77 kWh kapasiteli bir batarya mevcut. Bununla birlikte modelde 295 beygir güç çift elektrikli motoru sayesinde sağlanmakta. Ayrıca Q4 50 modeli 497 kilometre menzile sahip.

Tasarımı

Modelin tasarımına baktığımız vakit bizleri sahte ızgara tasarımı beklemekte. Ayrıca modelin arkada yer alan boydan boya uzanan LED stopları oldukça güzel görünmekte.

Sportback modelinde daha ince tavan çizgisi ile birlikte; 19″, 20″, 21″ boyutunda jant seçenekleri ile sekiz farklı renk seçeneği mevcut.

İç kısma baktığımız vakit ise bizleri 10.1″ boyutunda MMI dokunmatik ekran ve dijital gösterge paneli bizleri beklemekte. Bununla birlikte modelin opsiyon listesinde CarPlay ve Android Auto desteğine sahip olan 11,6″ boyutunda MMI Plus ekran yer almakta. Ayrıca modelde isteğe bağlı olarak head-up display gösterge ve “Hey Audi” komutu ile aktifleşen sesli asistan seçeneği mevcut.

“Motor Sporlarında kullanılan güvenlik araçları” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version