Site icon Dijital Tekerlek

Audi Q4 E-Tron iç tasarımı ile bizlerle

Audi Q4 E-Tron iç tasarımı ile bizlerle 64

Herkesin merakla beklediği Audi Q4 E-Tron modelinin detayları yavaş yavaş gün yüzüne çıkmakta. Modelin iç mekan detaylarına birlikte göz atalım.

Audi tarafı elektrikli crossover modellerinin şık dış tasarımı ile birlikte modern tasarıma sahip yrni kabin detaylarını paylaşmakta.

Modelin resmi olarak piyasaya girmesinin önümüzdeki ay içerisinde gerçekleşmesi planlanmakta.

Audi Q4 E-Tron iç tasarımı

Modelin iç kısmına bakacak olursak; mutlaka konuya teknoloji tarafından başlamalıyız. Modelde standart olarak 10.1″ boyutunda MMI dokunmatik ekran yer almakta. Ayrıca isteğe bağlı olarak kullanıcılar 11.6″ boyutunda ekrana sahip olabilecekler. Bununla birlikte modelde “Hey, Audi” ses asistanı ve isteğe bağlı head-up display seçeneği yer almakta.

Elbette ki Audi tarafının Q4 E-Tron modeli için kullandığı head-up display oldukça özel. Modelde kullanılan teknoloji ile ön cama verilerin yanı sıra başlangıç ve bitiş noktalarını gösteren oklar da yansımakta.

Modelin platformuna baktığımızda ise Volkswagen ID.3 modelinde de kullanılan MEB platformu yer almakta.

Model ayrıca hem bagaj hemde iç tasarımda sahip olduğu saklama alanı ile; kullanıcılarına büyük rahatlık sağlamayı hedeflemekte. Ayrıca modelin elbette donanım paketleri ile beraber bazı değişimler kendini gösterecek. Örneğin S Line donanımı için geleneksel, suni veya tam Nappa arasından seçim yapma şansı sunulmakta. Suni deri, süet deri gibi hissettiren yüzde 45 geri dönüştürülen malzemeden elde edilen deri kaliteli bir Dinamica süsleme ile birleştirilmekte.

Son olarak model ile ilgili herhangi bir teknik veriye sahip değiliz. Fakat herkes tarafından merak edilen verilere; önümüzdekilacak olan lansman ile erişme şansına sahip olacağız.

Exit mobile version