Site icon Dijital Tekerlek

Audi E-Tron teaser’ı Şangay lansmanı öncesi paylaşıldı

Audi E-Tron teaser'ı Şangay lansmanı öncesi paylaşıldı 2

Audi tarafı EV serisini her geçen gün büyütmeye devam etmekte. Marka Şangay Otomobil Fuarı’nda tanıtacağı Audi E-Tron modelinin teaser görüntüsünü bizlerle paylaştı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Üretici tarafından paylaşılan görsele baktığımız vakit E-Tron modellerinde devam eden sportif tasarım çizgisinin devam etmekte olduğu dikkatleri çekmekte. Ayrıca görselde yer alan fren detayları modelin güç konusunda da iddialı olacağını gösterir nitelikte.

Audi E-Tron detayları hangi seviyede ?

Marka önümüzdeki hafta açıklayacağı detayların beklenmesi adına fazla detay vermemekte. Fakat söylentiler modelin Audi A5 veya Audi A6 boyutlarında olması beklenmekte. Bununla birlikte modelin güç aktarma sistemi 2018 yılından beridir Porsche tarafı ile birlikte geliştirdiği Premium Platform Electric mimarisine dayanmakta. Hatırlatmak gerekir ki kısa süre önce açıklanan E-Tron GT modeli; J1 platformunu Porsche Taycan ile paylaşmakta idi.

Modelin menzil tarafında 482 kilometre menzile sahip olması beklenmekte. Bununla birlikte şarj kapasitesi tarafında 800 volt şarj kapasitesine sahip olması muhtemel. Fakat bu değerlerin pazarlara göre değişiklik gösterebileceklerini belirtmek gerekir.

Son olarak modelin performansı ile ilgili olarak herhangi bir bilgi mevcut değil. Fakat beklentiler modelin iki versiyon ile geleceği. Bununla birlikte modelin dört çekişli ve arkadan çekişli versiyonlarının olması beklenmekte. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Şangay Otomobil Fuarı öncesinde net bir bilgiye ulaşmak mümkün görünmemekte. Ayrıca modelin 2023 yılına kadar da gelmesi beklenmemekte.

“Audi Q4 e-tron modeli sonunda bizlerle” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version