Site icon Dijital Tekerlek

Audi A7 L Sedan modeli tanıtıldı!

Audi A7 L Sedan modeli tanıtıldı! 17

2021 Audi A7 L’ nin prömiyeri Şangay Otomobil Fuarı’nda yapıldı ve beklediğimiz gibi, standart A7 Sportback’in sedan versiyonu olarak karşımıza çıktı.

Otomobil, SAIC ortak girişimi aracılığıyla geliştirildi ve adından da anlaşılacağı gibi, lüks otomobilin uzun aks mesafesine sahip bir versiyonu. Bununla beraber A7 Sportback, 107 mm uzadı ve 5.076 mm uzunluğundaki A7 L modeline dönüştü. Modelin aks mesafesi de 98 mm uzadı ve 3.026 mm oldu.

A7 L’yi bir sedana dönüştürürken, Audi sadece ihtiyaç duyduğu şeyi değiştirdi. Yani yeni stilin; biraz farklı tavan, daha uzun ikinci sıra yan camlar ve yeni bir bagaj kapağıyla sınırlı olduğu anlamına geliyor. Ayrıca belirgin bir ince arka spoyler ve yeni OLED grafiklere sahip arka stoplar da var.

Audi, ilk olarak A7 L’yi Çin’in her yerine First Edition donanımı ile satacak . Bu donanım, standart olarak havalı süspansiyonla birlikte geliyor. Ayrıca bu boyuttaki bir araç için son derece önemli olan dört tekerlekten çekiş özelliği de standart olarak sunuluyor.

Çin için özel olarak üretilmesini beklediğimiz A7 L, Sportback versiyonu ile aynı iç mekanı kullanıyor.

Audi A7 L sedan modelinin teknik özellikleri hakkında çok detay paylaşılmadı. Model, 252 beygir güç üreten 2.0 TFSI motor ve 340 beygir güç üreten 3.0 V6 TFSI motor seçenekleri ile satışa sunulacak.

Audi E-Tron teaser’ı Şangay lansmanı öncesi paylaşıldı

Exit mobile version