Site icon Dijital Tekerlek

Aston Martin DBX S kırmızı kamuflajı ile görüntülendi

Güçlü SUV, Aston Martin DBX S test halindeyken bir kez daha görüntülendi. Detayların tamamına gelin birlikte haberimizde göz atalım.

V12 motora sahip olması beklenen DBX S modeli ile Aston Martin, yüksek performanslı bir DBX varyantı üzerinde çalışıyor. Bununla birlikte model performansıyla beraber daha agresif bir tasarıma da kavuşuyor.

Aston Martin DBX S tasarımı

Otomobilin genel tasarımı daha önce Nürburgring’de görüntülenen modele oldukça benziyor. Bununla birlikte modelin ön tarafında Aston Martin tarafının güncle far tasarımlar bizleri bekliyor. Arka tarafa baktığımız vakit ise dört çıkışlı egzoz ile model oldukça sportif bir tasarıma sahip. Modeli kamuflaj nedeniyle yalnızca genel tasarımını yorumlayabiliyoruz.

Otomobilin iç yaşam alanı ile ilgili herhangi bir görüntü henüz mevcut değil. Beklentiler modelin, iç yaşam alanında güncel Aston Martin modellerine benzer bir tasarımı kullanıcılara sunması yönünde.

Teknik özellikleri nasıl olacak?

Model ön tarafta sahip olduğu geniş ızgarasıyla oldukça geniş bir görünüme kavuşuyor. Genişletilen havalandırma delikleri yüksek ihtimalle daha güçlü olan motoru soğutmak için tasarlanıyor. Bununla birlikte otomobilde 4.0 litrelik çift turboşarjlı AMG V8 veya 5.2 litrelik V12 motorun kullanılması bekleniyor. Egzoz tarafında ise modelin DB11 ve DBS Superleggera ile benzer bir egzoza sahip olduğu düşünülüyor.

Son olarak Aston Martin CEO’su Tobias Moers; yarı hibrit bir versiyondan başlayarak bu yılın sonlarına doğru DBX ailesinin farklı versiyonlara kavuşacağını doğruladı.

“2023 Rolls-Royce Spectre ilk kez bugün gösterildi!” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version